Cum să investeşti în Ethereum astfel încât să fii sigur că poţi folosi corect platforma

cumpara ethereum cumpara ethereum

Ethereum a devenit o alternativă populară la criptomoneda Bitcoin în ultimul an. Având în vedere toate acestea, spre deosebire de Bitcoin și monedă rivală Litecoin, Ethereum a fost adoptat de multe companii și startup-uri ca o modalitate de tranzacționare. Acum tot mai multe persoane cumpăra Ethereum datorită avantajelor pe care această monedă le oferă. În războaiele criptomonedelor, Ethereum este foarte special - are atât o valoare intrinsecă, cât și o valoare industrială.

De ce tot mai multe persoane cumpăra Ethereum

Având în vedere popularitatea Ethereum, mulți oameni sunt curioși cu privire la ceea ce este, de fapt, diferit de Bitcoin și cum să investească în aceasta. De asemenea, este important de menţionat ca riscurile investiției și potențialul de a exploata moneda sunt invers proporţionale.

Ethereum este practic un software descentralizat și permite dezvoltatorilor și programatorilor să ruleze codul oricărei aplicații.

Bitcoin folosește o tehnologie numită blockchain specială pentru efectuarea tranzacțiilor monetare - este o monedă directă. Ethereum folosește tehnologia blockchain pentru a permite crearea de aplicații care pot fi executate în cloud, pot fi protejate şi pot fi gestionate în anumite moduri. Ethereum folosește un simbol numit Ether, care este ca Bitcoin, pentru a tranzacționa. Aceasta este partea monetară a Ethereum. Datorită calităţilor sale unice, Ethereum a atras toate tipurile de atenție:

-    finanțe;

-    proprietăți imobiliare;

-    investitori;

-    dezvoltatori de software;

-    producători de hardware.

Cum se investeşte în Ethereum

Persoanele interesate să investească în Ethereum și în special în Ether, au nevoie de un portofel digital. Ethereum nu tranzacționează pe nicio platformă majoră de acțiuni. Nu se poate merge la un broker pentru a cumpăra Ethereum. Moneda trebuie să fie convertită în portofel.

Foarte mulţi utilizează Coinbase ca portofel digital, deoarece este incredibil de ușor de utilizat, permite utilizatorilor să investească și în Bitcoin și Litecoin și  oferă un bonus pentru înscriere.

Este important ca fiecare persoană să îşi amintească faptul că eterul (ETH) este o monedă și ar trebui tratată ca atare de către investitori. Nu vor putea fi cumpărate acţiuni de la Ether așa cum se întâmplă  la  ETF spre exemplu. În schimb, pot fi transformaţi dolarii în jetoane Ether. Nu există dividende, nici plăți. Singură idee de la baza acestor tranzacţii este că, în viitor, alte persoane de pe Internet  vor plăti mai mult pentru jetoanele Ether decât suma pentru care au fost cumpărate.

Investiția în Ethereum nu este riscantă şi ar putea fi profitabilă. Spre deosebire de Bitcoin sau Litecoin, companiile folosesc cu adevărat Ethereum ca element de construcție. În calitate de investitor, acesta este un potențial câștig. Mai mult, pot exista scindări pe Ethereum așa cum au fost recent pe Bitcoin și Bitcoin Cash. Acesta poate fi un lucru bun sau rău. Oamenii care au investit în Bitcoin Cash sunt mulțumiți de modificări, deoarece au câștigat bani mari fără niciun efort. În final totul ţine de noroc şi de modul în care au loc investiţiile în Ethereum.