Cum sa alegem serviciile de debitare potrivite

servicii debitare laser servicii debitare laser

Tăierea este cel mai de bază și utilizat pe scară largă în fabricarea metalelor. Tăierea cu laser este tehnologia directă pentru a efectua astfel de lucrări în industrie, datorită numeroaselor sale avantaje față de alte metode.


În același timp, are și câteva dezavantaje. Haideți să explorăm mai îndeaproape acele calități și dezavantaje deosebite.


Motivul pentru care inginerii preferă un serviciu de tăiere cu laser se află pe lista lungă de aspecte pe care le oferă. Avantajele tăierii cu laser sunt flexibilitatea, precizia, repetabilitatea, viteza, rentabilitatea, calitatea excelentă, tăierea fără contact, versatilitatea și posibilitățile de automatizare.


Flexibilitate


Tăierea cu laser nu necesită un schimb de instrumente pentru fiecare tăietură separată. Aceeași configurație este potrivită pentru tăierea multor forme diferite în aceeași grosime a materialului. De asemenea, reducerile complexe nu pun probleme.


Precizie


Precizia este unul dintre avantajele principale ale tăierii cu laser în comparație cu alte metode de tăiere termică.


O precizie de +/- 0,1 mm oferă posibilitatea de a obține o precizie ridicată fără niciun post-tratament. În cele mai multe cazuri, un standard atât de ridicat înseamnă că nu sunt necesare toleranțe adăugate.


repetabilitatea


+/- 0,05 mm asigură piese care sunt destul de multe replici una de cealaltă.


Viteza de executie


Tăierea cu laser este mult mai rapidă decât metodele tradiționale de tăiere mecanică. Mai ales în cazul reducerilor mai complexe.


Atunci când îl compară cu alte metode de tăiere termică, cum ar fi tăierea cu plasmă sau cu flacără, laserul le bate cu viteză până la o anumită grosime care este în jur de 10 mm. Cu toate acestea, punctul exact de avantaj scade la puterea tăietorului cu laser.

Informații de contact

Nume Companie

Laser Processing Romania

Persoana de contact

Valentin

Telefon

0217950122

E-mail