Cum sa porti tocuri fara sa te doara picioarele?

pantofi wedges tocuri bloc

1. Foloseste banda pentru a preveni bataturile.
Deseori cand purtam pantofi cu toc acuzam dureri de calcaie. Deci asigura-te ca ai la indemana banda pentru a rezolva aceasta problema.

2. Prinde cu banda al treilea si al patrulea deget de la picior (incepe numaratoarea de la cel mare). Iata un sfat interesant. Daca faci acest lucru vei reusi sa ameliorezi durerea resimtita in picioare. De ce? Pentru ca acolo exista un nerv care contribuie la declansarea durerii de picioare. Presiunea pusa pe acel nerv este eliberata atunci cand un deget este sustinut de cel de langa el.
Ce faci daca trebuie sa porti sandale sau pantofi decupati? Stiu, acest truc s-ar putea sa nu functioneze in acest caz daca nu vrei ca ceilalti sa observe banda. Totusi cand porti pantofi sau ghete normale cu toc inalt nu va exista niciun impediment daca recurgi la acest truc. Mai multe alte trucuri pe blogu' lu' petre

3. Poarta platforme, pantofi wedges sau tocuri bloc.
Daca iti plac tocurile, aceasta este cea mai usoara solutie. Platformele sunt in general  mai confortabile decat stiletto-urile. Ofera mai mult sprijin pentru arcul piciorului si greutatea este distribuita in mod uniform pe talpa. Durerea va fi mult redusa. Deci daca trebuie sa mergi la un eveniment si trebuie sa stai mult in picioare ori sa dansezi pe tocuri inalte mai multe ore, aceasta este o solutie foarte buna. Atentie insa cum vei compune tinuta, mai ales daca esti o persoana scunda.

4. Cumpara incaltaminte cu toc cu panta graduala.
Oricine stie ca inaltimea tocurilor este strans legata de cat de confortabile sunt. Cu cat o pereche de pantofi este mai inalta, cu atat este mai greu de purtat o perioada lunga de timp. Totusi putine persoane stiu ca panta conteaza la fel de mult.

Ce este totusi aceasta panta? Are legatura cu inclinarea calcaiului. Se masoara ca distanta intre calcai si talpa. De exemplu, cu cat distanta este mai mica, cu atat sunt mai abrupte tocurile.
Aceasta este o caracteristica cheie a incaltamintei cu toc atunci cand stabilim gradul de confort. Cu cat tocul este mai inclinat, cu atat este mai putin confortabil.

Daca vei compara doua perechi de pantofi vei observa ca exista o mica diferenta - de exemplu de 0.2 inch, dar aceasta diferenta este esentiala pentru determinarea nivelului de confort al tocurilor. Asta explica de ce unii pantofi sunt cu 5 inch mai inalti, dar poti sa stai confortabil pe ei. Pe de alta parte exista tocuri de doar 3 inch, dar este imposibil sa mergi mai mult de 10 minute pe ele.

Urmeaza sfaturile de mai sus pentru ca scriem corect si va fi mai putin dureros sa porti pantofi cu toc inalt.

Petreblog

petre