Cum a ajutat Schwartz Dorian medicina din Romania?

Schwartz Dorian Schwartz Dorian

In Romania in momentul actual sunt 187 de spitale private, cu o capacitate de peste putin 6.600 de paturi si 367 de spitale publice cu o capacitate de 125.000 de locuri dupa Statistica.
Daca este sa luam in total, in spitalele private cum este cea a lui Dorian Schwartz, pacientii internati care au trecut anual pragul sun in jur de 993.000 de zile/om spitalizare. Cele mai multe paturi in spitalele private au fost alocate pentru chirurgie, obstetrica-ginecologie, neona­tolo­gie, bolnavi cro­nic si recuperare, dar si oncologie.

dorian schwartz

Cum a reusit Dorian Schwartz sa faca o clinica privata de calitate?

Dupa terminarea facultatii de medicina din Bucuresti, Dorian Schwartz s-a alaturat doctorilor din cadrul Spitalului Militar Carol Davila la sectia de Ginecologie.

Asta s-a datorat faptului ca acesta are o parere extrem de buna despre sistemul de invatamant romanesc.
Venind dintr-o cultura occidentala si fiind implicat zi de zi in sistemul medical romanesc, acesta a observat rapid defectele din sistemul din Romania si astfel a luat nastere clinica privata Romgermed.
De-alungul anilor, el impreuna cu echipa de medici de la Romgermed au reusit sa sustina destule campanii prin care au sustinut persoanele cu posibilitati reduse.

Pasiunea domnului Dorian Schwartz pentru medicina, pentru Romania si pentru sistemul medical din Romania a ajutat enorm la dezvoltarea clinicii Romgermed, ajungand-o sa devina un jucator extrem de important in domeniul medical.
De cand s-a infiintat, din 1999 si pana astazi, Romgermed a continuat sa se dezvolte, devenind unul dintre cel mai importanti jucatori din domeniul medical.

In anii de existenta, Romgermed a reusit sa furnizeze ambulatoriul de specialitate si servicii medicale la standarde foarte inalte de calitate fapt determinat de renumele sau.

Datorita serviciilor medicale integrate pe care le furnizeaza, Romgermed incurajeaza relatiile pe termen lung cu pacientii.

Informații de contact

Nume Companie

Romgermed

Persoana de contact

RomGerMed – Clinica Medicala Bucuresti

Telefon

0214130995

E-mail