Cosmeticele Nera Plant acum si pe ShopOrganic.ro

Cautam constant sa ne imbogatim si diversificam gama de produse din magazinul nostru online.  Cosmeticele naturale romanesti Nera Plant sunt disponibile acum si pe www.ShopOrganic.ro.

Am ales Nera Plant din urmatoarele motive:

• Realizeaza manual cosmetice 100% naturale de calitate, dupa retete proprii.
  • Este un brand 100% romanesc, produsele fiind preparate de catre maicutele de la Manastirea Nera.
  • Produsele au la baza extracte concentrate din plante si din fructe culese de pe Valea Nerei si din Muntii Banatului.
  • Intregul proces, de la cules, uscare, maruntire si pana la preparare, ambalare si etichetare este facut manual si este ecologic.

Gama de cosmetice naturale Nera Plant disponibile pe ShopOrganic.ro:

• Sapunuri solide naturale Nera Plant.

Sapunurile solide Nera Plant sunt fabricate manual, din extracte de plante, uleiuri vegetale si ceara. Sapunurile se pot folosi pentru ingrijirea zilnica a pielii, fiind recomandate tuturor tipurilor de ten. Pe site-ul nostru, din gama Nera Plant, poti achizitiona:

• sapun solid cu Lavanda
  • sapun solid cu Menta
  • sapun solid cu Pelin si tarate
  • sapun solid cu Salvie
  • sapun solid cu Propolis, scortisoara si cacao

Toate sapunurile solide Nera Plant pot fi achizitionate la pretul de 6.56 lei/ buc.

• Sapunuri lichide naturale Nera Plant.

Sapunurile lichide Nera Plant sunt fabricate manual, din infuzii concentrate de plante medicinale si uleiuri vegetale. Actiunea, culoarea si parfumul sunt date de ingredientele 100 % naturale. Pe www.ShopOrganic.ro, din gama Nera Plant, poti achizitiona urmatoarele tipuri de sapunuri lichide naturale:

• sapun lichid cu extract de Lavanda
  • sapun lichid cu extract de Busuioc
  • sapun lichid cu extracte de Coada Soricelului si Lemnul Domnului
  • sapun lichid cu extracte de Galbenele si Catina
  • sapun lichid cu extracte de Sunatoare si Isop

Toate sapunurile lichide Nera Plant pot fi achizitionate la pretul de 7.61 lei/ buc.

• Creme de fata cu extracte din plante.

Cremele de fata naturale Nera Plant se evidentiaza prin culoare, parfum si textura. Fiecare crema are un beneficiu aparte: regenerare, cicatrizare sau hidratare. Pentru a li se pastra foarte bine proprietatile, cremele de fata Nera Plant vin ambalate in recipiente de sticla. Pe www.ShopOrganic.ro, din gama Nera Plant, poti achizitiona urmatoarele tipuri de creme de fata:

• crema de fata cu Galbenele
  • crema de fata cu Pelin
  • crema de fata cu Propolis
  • crema de fata cicatrizanta Cicatris
  • crema de fata cu Tataneasa.

Toate cremele Nera Plant vin in sticlute de 40g si au pretul de 9.98 lei/buc.

• Lotiuni pentru ten si par.

Lotiunile Nera Plant sunt produse prin macerarea plantelor in otet de mere si miere. Foarte bogate in uleiuri volatile, vitamine si minerale, lotiunile naturale Nera Plant au un efect revigorant si tonifiant. Pe www.shoporganic.ro, din gama Nera Plant, gasesti urmatoarele lotiuni:

• lotiune pentru par Nera Plant, la pretul de 10.32 lei.
  • lotiune pentru ten Nera Plant, la pretul de 9.98 lei.

Despre ShopOrganic

ShopOrganic.romagazin online de produse naturale si bio de infrumusetare si ingrijire, iti pune la dispozitie peste 1500 de produse de la peste 40 de producatori din intreaga lume, inclusiv din Romania.

De 3 ani, comercializam produse naturale si bio pentru intreaga familie si sustinem stilul de viata sanatos! Peste 1500 de clienti ne-au „trecut pragul” si ne bucuram sa constatam o crestere a celor interesati de cumparaturi responsabile, de ingrijirea naturala si alimentatia sanatoasa,  de drepturile animalelor, biodiversitate si, nu in ultimul rand, de interesul pentru produsele romanesti.

Contact Shop Organic:

Magazin online: http://www.shoporganic.ro/