Certificare Points of You™ Train The Trainer Cluj – Napoca

Evenimentul este conceput pentru traineri, manageri, profesori, coachi, psihologi, terapeuți, lideri de echipă, facilitatori, formatori, consultanți organizaționali care își doresc o extindere a trusei lor de instrumente profesionale și sunt interesați de introducerea unor elemente noi și neașteptate în activitatea lor profesională.

Investiția pentru această certificare internațională este de 1540 lei (TVA inclus) pentru care veți beneficia de: suport de curs în format electronic și tipărit, diplomă de atestare cu recunoaștere internațională, 6 puncte CCEU (acreditare ICF), setul format din cele două jocuri-instrumente de la Points of You™ - The Coaching Game și Punctum împreună cu Agenda Săptămânală Inspirațională, asistență ulterioară pentru implementarea metodei Points of You™ în activitatea profesională, coffee-breaks și masa de prânz.

Înscrierile se realizează aici goo.gl/tYl8o3, iar pentru mai multe detalii ne găsiți oricând pe www.points-of-you.ro, la adresa de e-mail [email protected], dar și la telefon: 0745 01 85 84 – Loredana Săndulache, Training Manager.

Points of You™ este o companie de top în domeniul training-ului și al dezvoltării personale care a creat o serie de instrumente profesionale, sub forma unor jocuri inspiraționale, care sunt folosite la nivel individual sau cu echipe și grupuri, de către profesioniști și organizații de pe Glob. Metoda Points of You™ este folosită de peste 150.000 de oameni din 147 de țări ale lumii și prezentată de mai mult 150 de traineri certificați. Până în prezent, peste 1 milion de oameni beneficiază de efectele sale surprinzătoare.

Points of You™ România

Loredana Sandulache, Training Manager