Cele mai cool cadouri de Craciun te asteapta la GadgetWorld

Nu mai e mult pana vine Mos Craciun. Si pentru ca stim ca esti pana de idei si nu mai ai nici prea mult timp la dispozitie sa cauti in magazine cadouri de Craciun potrivite, la GadgetWorld ti-am pregatit o sectiune dedicata, astfel incat sa stai fara teama ca nu vor fi apreciate darurile pe care le vei face.

Credem ca este mult mai comod sa cumperi cadouri de Craciun intr-o pauza la birou sau din confortul canapelei de acasa, asa ca venim in spijinul tau cu o platforma prietenoasa: in doar 5 minute plasezi comanda, iar cadourile de Craciun pentru cei dragi iti vor fi livrate prin curier. Totul ca tu sa petreci mai mult timp cu oamenii care conteaza cu adevarat pentru tine si sa eviti aglomeratia din mall-uri si hypermarketuri.

Iata cateva cadouri de Craciun care ar putea sa le insenineze ziua celor dragi tie

Daca ai un prieten care canta la dus si nu concepe o zi fara sa asculte muzica preferata, la GadgetWorld este un super-gadget care face fata cu succes oricaror conditii “umede” - o boxa portabila bluetooth pentru dus, waterproof. Cel mai tare lucru la acest gadget este faptul ca are o ventuza care se lipeste de orice suprafata si butoane prin care poate fi reglat volumul muzicii sau se poate raspunde la telefon. Cu asa cadou de Craciun, cu siguranta o sa il uimesti.

Copiilor le plac cadourile de Craciun care se invart, fac galagie si, daca e posibil, sa nu se strice niciodata. Lor, GadgetWorld le-a pregatit o jucarie OZN care leviteaza in palma, usoara si care face o multime de giumbuslucuri. Tot pentru copii, mai sunt disponibile cateva cadouri de Craciun foarte interesante. Ca spre exemplu, o drona cu telecomanda care se roteste 360 de grade - Quadcopter Syma. Este o jucarie antrenanta pentru cei mici, deci nu se vor plictisi foarte curand de ea, pentru ca vine dotata cu 4 motoare si 4 elice care o ajuta sa fie controlata in orice directie, datorita stabilizarii Gyro pe 6 axe.

Iar daca ai un baietandru fascinat de masini, atunci sub brad trebuie sa gaseasca un cadou de Craciun care sa ii starneasca pofta de joaca – o masina cu telecomanda, 4x4, all terrain. Sa vezi ce o sa alergi dupa el, mai ales ca aceasta masinuta prinde pana la 25 de km/ora. In plus, poate merge pe cam toate suprafetele – de la nisip, la zapada, pe iarba si prin apa.

Cu totii avem rude sau prietni, sa zicem, pasionate sa isi exerseze calitatile vocale. Nu mai bine le oferi cadou de Craciun un microfon wireless pentru karaoke, care este si powerbank? Doar conecteaza telefonul la acest gadget si poate canta alaturi de vocile sale preferate. Suporta maxim 115dB si astfel va avea un sunet foarte bun ce va inflacara spiritul oricarei petreceri spontane de Karaoke. Iar daca ramane fara baterie la smartphone, tot acest microfon il salveaza, prin acumulatorul incorporat, de 2100mAh. Nu-i asa ca este un super cadou de Craciun?

Daca iti place sa te joci “de-a v-ati ascunselea”, atunci iti trebuie niste gadgeturi de comunicare foarte bune. GadgetWorld iti mai ofera cadou de Craciun un de set de statii radio walkie talkie cu care poti vorbi pana la 4 metri. Prinde 22 de canale si poate fi folosit si ca hands free. In plus, cu aceste gadgeturi distractia va tine mai mult de 3 ore.

Pentru mama ta, anul acesta de Craciun ofera-i un gadget care ii va pastra temperatura corpului constanta. Asa nu se va plange de dureri de spate sau de raceala – o patura electrica incalzita. Avand dimensiunea de 150x80 cm, poate inlocui cu succes plapuma sau patura mult prea subtire pentru noptile geroase. Cu ajutorul telecomenzii de pe cablul de alimentare poate alege intre doua trepte de caldura si este recomandat a fi folosita circa 30 de minute.

Daca vrei sa atragi atentia asupra bocancilor sau a ghetelor cu care esti incaltat, un alt cadou de Craciun te asteapta pe site - sireturi luminoase LED multicolore. Acest gadget iti accesorizeaza incaltamintea si ii da un aer DISCO. Toate privirile de pe scena vor fi asupra ta cu aceste sireturi usor de montat. Printr-un buton poti folosi atat modul de iluminare constant, cat si pe cel de "flashing" - intermitente de lumina.

Si mai multe cadouri de Craciun pe site. Intra si alege acum cele mai bune daruri pentru tine si cei apropiati.

Gadget World

Gadget World