Cele 6 tipuri de dezinfectanti de la Dacris94.ro formeaza o gama completa

Dacris94.ro, magazinul online de produse destinate intretinerii curateniei si igienei, ofera clientilor sai 6 tipuri de dezinfectanti, ce reprezinta toate variantele de dezinfectanti cre sunt solicitate de proprietarii spatiilor private, de administratorii spatiilor publice, de zonele de sanatate publica si de orice persoana insarcinata cu asigurarea dezinfectiei intr-o zona anume, pe suprafete specifice sau generaliste. Industria alimentara, de asemenea, isi poate gasi sursa de detergenti dezinfectanti tot la Dacris94.ro.

Nu in cele din urma, producatorii de furaje isi pot indrepta atentia catre Dacris94.ro atunci cand au nevoie de material pe care sa il foloseasca pentru dezinfectarea locurilor unde furajele s-au preparat sau depozitat, pentru ca acestea, daca nu sunt dezinfectate in functie de calendare stricte, pot degenera in focare de infectie si in alterarea furajelor viitoare.

Prezentarea succinta a tipurilor de dezinfectanti de la Dacris94.ro

Compania Dacris Com ’94 comercializeaza in mod avantajos solutii profesionale cu care se poate opera dezinfectia la un nivel ridicat de calitate si eficienta. Ca solutiile se pulverizeaza, sau ca sunt eferescente ori, pur si simplu, ca se aplica pe maini, nu este important.

Important este ca bacteriile nu vor mai aparea curand sau vor fi eliminate imediat dupa actiunea acestor dezinfectanti care se regasesc in paginile de produse ale site-ului Dacris94.ro:

·         Alcoolul sanitar, colorat in albastru pentru o identificare mai usoara, se foloseste cu precadere in institutiile cu profil sanitar

·         Clorine – tablete efervescente care elibereaza clor activ; clorul activ este un agent puternic si eficient de dezinsectie (omoara bacterii, virusi si fungi)

·       Dezi-sept forte, cu efect bactericid si totodata fungicid, care dupa ce se dilueaza se pulverizeaza pe absolut orice suprafata

·         Dezi-sept  Ho.Re.Ca. – este varianta diluata, gata de folosit, a dezinfectantului Dezi-set; in domeniul Ho.Re.Ca., se impune rapiditatea cu care trebuie sa se aduca spatiile de cazare la un nivel igienico-sanitar optim

·         Javel – detergenti dezinfectanti pentru lemn si suprafete ceramice; tot pe clor este bazat, dar pentru ca actiunea sa fie una de succes, trebuie ca solutia sa se aplice si sa se sustina 5 minute inainte de indepartare

·         Sapun lichid antibacterian, alb si care miroase in stil Dove.  Mainile fac subiectul dezinfectarii, de aceea se pot pune in dozatoarele de sapun lichid si in spatiile destinate dezinfectarii

De la probleme la solutii – dezinfectantii de pe Dacris94.ro

Dezinfectantii au rolul de a distruge formele adulte si in viata de agenti patogeni care pot dauna sanatatii umane si a mediului inconjurator in general. Solutiile oxidante de tipul cloraminei (adica bazate pe clor activ) sunt eficiente si larg cunoscute, insa si ceilalti agenti in asociere cu partea dizolvanta pot actiona foarte bine.

Toti detergentii dezinfectanti sau, mai precis, toti aceia care sunt suficienti pentru a oferi dezinfectie pentru orice spatiu, se regasesc pe Dacris94.ro in ambalaje avantajoase si la preturi care sa convinga.

Dacris Com '94 este compania care asigura prezenta acestor 6 tipuri de dezinfectanti pe Dacris94.ro. Pentru alte informatii legate de aceste produse, poate fi contactata la 0751.13.10.70 sau la office@dacris94.ro.

Informații de contact

Nume Companie

Dacris94.ro

Persoana de contact

Echipa Dacris '94

Telefon

0751.13.10.70

E-mail