Ce sa porti in vara 2019 in functie de masura ta

Ce sa porti in vara 2019 in functie de masura ta Ce sa porti in vara 2019 in functie de masura ta

Vara e aici! Iar temperaturile care “provoaca” BBQ-uri in week-end antreneaza noi si noi combinatii vestimentare, insa nu toate li se potrivesc tuturor femeilor, pentru ca noi toate suntem diferite.

Stilul vestimentar de vara poate fi dificil de “stapanit”. Cu mai putine haine cu care te poti juca la nivel de combinatii, nu este atat de usor sa compui o tinuta HOT, care ii va face pe toti sa intoarca privirile dupa tine. Din fericire, noi suntem alaturi de tine J. Indiferent daca trebuie sa te imbraci de zi sau de seara, mai jos vei regasi cinci outfituri elegante, care te vor pune in valoare cel mai bine pe tot parcursul sezonului.

Cum sa ascunzi bratele prea groase, colaceii si burta

Alege o rochie cu detalii bine plasate, dintr-un material premium, care sa pice fluid si sa-ti alungeasca silueta. Poti sa te joci cu transparentele, dar fara a dezvalui prea mult. Taieturile sunt mai “nemiloase” cu imperfectiunile la nivelul siluetei, asa ca e mai bine sa le eviti. In ceea ce priveste culorile, nu te bloca in culori tari, pamantii ori eternul negru, indiferent de cat de clasic ar fi. Poti alege si pasteluri ori nuante perlate, foarte flatante.

Cum sa creezi forme prin tinuta ta

Cand vrei sa imbogatesti decolteul, zona soldurilor ori a posteriorului, trebuie sa eviti croiala in A ori tinutele ce nu au talia marcata si pica “dintr-o bucata”. Alege salopete 7/8 sau midi, taiate sub genunchi, cu buzunare si decolteu rasfrant, a caror talie este accentuata de un cordon. Materialele satinate vor abate atentia de la anumite zone, tesaturile mate ori prea opace servind prea mult drept oglinda a conformatiei tale.

Ce sa porti ca sa pari mai inalta

Secretul este sa porti o tinuta compusa din 2 piese, sa creezi iluzii optice si sa alungesti silueta. De dorit este sa mixezi nuantele pe care le porti, o nuanta inchisa (recomandata la pantaloni) cu o cromatica deschisa la nivelul celui de-al doilea obiect vestimentar (top, bluza).

Cu astfel de bluze si pantaloni poti sa pari mai inalta, materialele premium (asa cum sunt toate materialele din colectia Dames Premium Collection) venind in ajutorul tau.

Cum sa capeti un decolteu mai bogat gratie modei

Joaca-te cu lungimile, imprimeurile si culorile. Alege o bluza sau un top cu o masura mai mare si poarta aceasta piesa ca in exemplul oferit de cei de la Dames, in aceste propuneri vestimentare.
Alege topuri care sa aiba detalii cusute, in zona bustului, cu maneca mai scurta sau fara maneca si guler lasat.
Vei adora o fusta si un top pretios, din colectia Dames Premium Collection.

SC SAG MEDIA COMMUNICATIONS SRL

Andreea Paleologu