Ce planuri are Schwartz Dorian pentru anul 2020?!

Schwartz Dorian Schwartz Dorian

Schwartz Dorian si viitorul Romgermed

Grupul de clinici Romgermed alaturi de domnul Schwartz Dorian anunţă începerea colaborării cu Elena Copaciu, medic primar ATI la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti.

Elena Copaciu este doctor în ştiinţe medicale şi conferentiar universitar la UMF Carol Davila şi a fost medic anestezist şef la Clinica ATI SUUB între 2007-2005, si a obtinut în 2011, „Diplome Universitaire en Neuroreanimation” la Universitatea Saint Quentin en Yvellines, Versailles, Franta; în ultimii 10 ani a fost preşedinta Comisiei ATI a Colegiului Medicilor din România.

Schwartz Dorian

Elena Copaciu va ocupa funcţia de consilier ştiinţific şi va fi responsabilă de politica clinicii Romgermed în ceea ce priveşte terapia durerii.

Fondatorul grupului, doctorul Schwartz Dorian a anunţat lansarea unei noi strategii de HR la nivel de grup: ”Schwartz Dorian alaturi de Romgermed vine cu o nouă strategie de HR care pune accent pe recrutarea unor profesionişti recunoscuţi în sistemul medical. Urmărim nu doar profesionalismul ci şi competenţele manageriale, şi imaginea pe care o au în sistem şi în faţa pacienţilor şi gradul de notorietate. Considerăm toate aceste elemente, utile planului de repozitionare a Romgermed. Este un proces care va dura pe parcursul acestui an şi care se va finaliza prin înlocuirea completă a managementului.”

Grupul medical Romgermed alaturi de Schwartz Dorian, a demarat de la jumătatea anului 2016 unui proces de repoziţionare, cu accent pe schimbarea managementului lanţului de clinici şi pe redefinirea brandului Romgermed ca furnizor de servicii accesibile de sănătate.

Romgermed si pasiunea pentru medicina

Prin investitiile pe care Schwartz Dorian le-a facut, grupul de clinici private Romgermed au reusit sa furnizeze servicii de o calitate extraordinara. Acesta si-a facut studiile in Germania si in SUA. Fondatorul Romgermed,acesta a vrut neaparat sa urmeze o facultate si in Romania pentru ca avea o parere foarte buna despre invatmantul romanesc si de aceea a ales facultatea UMF Carol Davila din Bucuresti. Dupa anii petrecuti in facultate, Schwartz Dorian a facut rezidentiatul la spitalul Militar la sectia de Ginecologie.

Romgermed

Romgermed