Ce bijuterii alegem în funcție de zodie? Să lăsăm stelele să decidă ce ar trebui să purtăm!

bijubox.ro bijubox.ro

Bijuteriile sunt cel mai frumos cadou pe care ni-l putem oferi atât nouă cât și celor dragi. Cu toate acestea, alegerea bijuteriei potrivite poate fi uneori o alegere dificilă. Cunoașterea trăsăturilor semnelor zodiacale pot fi un bun început. Chiar dacă pentru mulți dintre noi, astrologia nu este o pasiune, probabil că știti deja că alegerea ținutei în funcție de zodie este o tendință care a făcut furori în lumea fashion-ului. Cele 12 semne zodiacale pot oferi o perspectivă detaliată asupra trăsăturilor noastre de caracter și personalitate, care la rândul lor pot fi traduse în stilul nostru personal.

Bijutierii de la BijuBox.ro au realizat un ghid de accesorizare pentru fiecare zodie în parte. Vă puteți creea propria bijuterie inspirată de semnele propriei personalitati ​și puteți chiar să vă duceți bijuteriile personalizate de zodiac la nivelul următor cu serviciul de monogramare, alegând să aveți numele sau inițialele scrise pe spatele pandantivului. Pentru bijuterii cu adevărat „scrise în stele”!

Capricornii - perfecționiști, carieriști, mândri de ei, dornici de afirmare, sensibili și în același timp cu un puternic autocontrol. Capricornul se mândrește și cu calități practice și, la fel, caută și stiluri de modă practice și confortabile. Stilul office și cel elegant sunt cele cu care se simt cel mai bine. Pandantivul practic și versatil cu semn zodiacal este bijuteria în care ar trebui să investească Capricornul. Purtat pe brățară sau colier îi va reprezenta perfect identitatea.

Peștii sunt adevărați romantici, așa că bijuteriile și accesoriile ar trebui să fie capricioase și delicate. Peștii sunt sentimentali, oameni magnet, orice ar face o fac din tot sufletul și cu implicare 100%. Le stă bine orice ar purta, dar stilul boho chic se potrivește perfect acestui semn zodiacal. Este valabil și în ceea ce privește alegerile pe care le fac pentru accesorizarea ținutelor. Fie că vorbim de bijuterii cu semnul lor zodiacal sau cu alte semne astrale gen steluțe, soare sau lună, știu să le poarte în așa fel încât să atragă toate privirile.

Berbecii – sunt pragmatici, foarte atenți la detalii, cuceritori, cu un mare apetit pentru dezvoltare personală și spirituală și iubitori de simboluri. Un Berbec iubește provocarea și nu se teme să-și facă auzită vocea. De asemenea, sunt cunoscuți pentru că sunt îndrăzneți și ambițioși, atât în ceea ce privește personalitatea, cât și stilul vestimentar. Combinarea și potrivirea diferitelor tendințe și culori sunt lucruri pe care Berbecul le poate face cu ușurință. În același mod cum pot purta în același timp bijuterii de culori diferite cum ar fi galben-auriu și argintiu. Dacă sunteți Berbec, încercați o combinație de coliere cu lungime diferită (unul cu pandantivul fermecător Berbec), pentru un aspect cu adevărat îndrăzneț.

Leii - foarte devotați, fideli și perseverenți, leagă prietenii de lungă durată. Plin de energie și vibrații pozitive, Leul lasă un impact pozitiv de durată asupra tuturor celor pe care îi întâlnesc. Și cu siguranță impactul se reflectă și în ceea ce privește alegerile lor în materie și modă și bijuterii și modă. O tendință care va funcționa pentru ei este sport-lux, care se potrivește cu personalitățile lor vibrante și energice. Pentru a completa acest look, poartă bijuterii personalizate care simbolizează prietenia sau o bijuterie cu propria zodie.

Gemenii sunt cunoscuți pentru personalitățile lor vibrante - iar alegerile lor de stil ar trebui să reflecte acest lucru. Culorile cele mai potrivite pentru Gemeni sunt galben și violet - ambele sunt dificil de îndepărtat, dar atunci când sunt realizate corect, asigură un aspect care întoarce multe priviri. Inevitabil, ținutele sport sunt cele mai pe gustul lor, dar și când poartă o ținută office, nu au cusur. Total valabil și atunci când vorbim de accesoriile pe care le poartă.

Racii - familiști convinși, descurcăreți, foarte empatici, cu o capacitate incredibilă de adaptare la orice situație. Albul este o culoare cheie pentru acest semn de apă și, din fericire, este, de asemenea, una dintre cele mai atemporale și mai versatile nuanțe. Ținutele lejere sunt favorite, indiferent că vorbim de o ținută casual sau casual-office. Racilor li se potrivesc de minune bijuteriile de familie și cele cu propriul semn zodiacal.

Balanțele – reprezentanților acestui semn zodiacal le place să ofere și în același timp se bucură ca un copil mic atunci când primesc un cadou. Corectitudinea este una din valorile lor personale. Au o alură de povestitori din naștere, îți face o deosebită plăcere să îi ai în preajmă și să te bucuri de compania lor. Ținutele sport și bijuteriile minimaliste sunt pentru ei cea mai bună alegere. Și cum nu toată lumea iubește argintul, precum acest semn zodiacal, daca ești balanță alege să porți brățări personalizate cu semnul tău zodiacal și coliere cu lungime diferită. Bineînțeles că aici sunt incluse și cele cu semnul de Balanță, fie el simbolul în sine sau reprezentarea grafică a constelației reprezentative pentru această zodie.

Scorpionii – Cunoscuți ca fiind persoane misterioase și evazive, Scorpionii au un farmec aproape magnetic, care îi atrage pe toți spre ei. Poate fi personalitatea lor sau poate are mai mult de-a face cu stilul și estetica lor incredibile. Scorpionii pun mare preț pe calitate și se simt cel mai bine atunci când poartă ținute casual, pe care le accesorizeaza cu bun gust. Când vor să atragă atenția, scorpionii poartă stiluri îndrăznețe, accesorizate cu cercei de aur și un colier de aur neapărat cu semn zodiacal.

Fecioarele - sentimentale, foarte bine organizate, cu multe inițiative și implicare 100%, curajoase. Fecioarele sunt fashioniste încrezătoare, îndrăznețe, cărora le place să experimenteze bijuterii mixte, precum și diferite imprimeuri și ținute cu modele. Atunci când aleg un colier, pandantivul va fi de altă culoare pentru a-și arăta personalitatea îndrăzneață. Rochii, fuste, bolerouri, blugi, sacouri, pentru orice combinație ar opta, sigur ținuta lor va avea acel ceva care va ieși în evidență și vă emana originalitate. Cel mai probabil își vor accesoriza ținutele cu o bijuterie cu semnul lor zodiacal, dar nu este exclus să le vezi purtând și bijuterii Nomine.

Taurii - romantici, asumați, când își pun ceva în cap este imposibil să nu reușească, își pun sufletul pe tava. Taurul iubește minimalismul și ținutele atemporale (tricouri simple negre înfundate în pantaloni albi, cu centură). În mod similar, gusturile lor în materie de bijuterii sunt curate și practice. Un pandantiv simplu pus pe colier asociat cu inele stivuite este ceea ce îi face să se simtă cel mai confortabil. Nu fac rabat la calitate, iar atunci când participă la evenimente, de fiecare dată arată impecabil. În ceea ce privește accesoriile, foarte apreciate în rândul lor sunt bijuteriile premium, în mod special cele cu simboluri pe care nu neapărat toată lumea le (re)cunoaște. Brățara premium Destiny împletită din piele și cu bănuț argint 925 personalizat cu constelații - zodia Taur va fi sigur pe placul lor.

Săgetătorii - pacifiști din fire, altruiști, cu un devotament ieșit din comun, buni educatori, sunt cei care au un plan de ieșire din orice situație, te poți baza pe ei fară doar și poate. Se cunosc foarte bine, de regulă optează pentru ținute casual-office, au o stimă de sine foarte crescută și fac alegeri foarte inspirate. La ei o să remarci accesorii simbol cu o semnificație puternică precum cel al infinitului. Săgetătorilor le place să se distreze cu stilului lor, motiv pentru care vor folosi bine tendințele să aducă o pată de culoare de culoare în garderoba lor. Atunci când aleg să poate o ținută îndrăzneata este recomandat ca Săgetătorul să opteze pentru bijuterii simpliste - cum ar fi un pandantiv din aur cu semn zodical - pentru o prezență discretă, dar cool.

Vărsătorii - idealiști, cu capul în nori și picioarele adânc înfipte în pământ, foarte buni comunicatori, lideri în comunitatea din care fac parte. Trăsăturile misterioase și spiritul liber pe care le posedă Vărsătorii se reflectă și în stilul lor - pot purta cu ușurință modele și culori contrastante. La fel vor fi bijuteriile - un amestec de bijuterii din argint și aur galben, precum și o combinație de diferite forme și pandantive vor completa stilul nonconformist al unui Vărsător.

Bijuteriile perfecte sunt cele care ne reprezintă. Atunci când purtăm o bijuterie cu semnul nostru pe ea, ne simțim conectați la ea. Așadar, atunci când vine vorba de bijuterii, lăsati stelele să vă ghideze către piesele perfecte. Apelează la semnul tău astrologic pentru a afla ce tip de bijuterii este cel mai potrivit pentru tine! BijuBox este site-ul pe care veți găsi întotdeauna modele cu stil create cu grijă și pasiune pentru bijuterii. Toate produsele din colecțiile BijuBox sunt verificate de ANPC și vin la pachet cu o garanție premium de 12 luni, cu posibilitatea de prelungire nelimitată.

Descoperă colecțiile de bijuterii pe http://www.bijubox.ro/și alege piesa perfectă!

Despre BijuBox.ro

BijuBox este magazinul online romanesc numărul 1 în prezervarea amintirilor. Iubești bijuteriile și cauți mereu modele cu un design deosebit? BijuBOX.ro este magazinul online de care ai nevoie! Aici vei găsi o selecție impresionantă de bijuterii din argint și cristale Swarovski 100% autentice. Îți oferim accesorii de calitate pe care le poți personaliza după bunul plac. Pe lângă colecția de brățări personalizate din argint, îți punem la dispoziție și modele din piele sau cu șnur, ușor de asortat cu orice stil de garderobă. Bijubox creează bijuterii rafinate, perfecte pentru orice ocazie!

Acum îți poți accesoriza ținutele cu bijuterii deosebite din argint, create conform preferințelor tale. Bucură-te de prețurile accesibile și comandă brățări rafinate pe care să le porți cu drag mereu! Alege BijuBox când vrei să oferi un dar unic pentru o persoană unică! Dragostea pentru bijuterii și calitatea produselor ne recomandă. Suntem aici pentru a-ți oferi inspirația de care ai nevoie pentru a crea cele mai frumoase coliere personalizate! Dacă vrei să-i faci o surpriză cuiva drag sau dacă doar vrei un cadou pentru tine însăți, pe BijuBox.ro găsești ce cauți. Inspira-te din modelele noastre pentru a crea o bijuterie cum nu s-a mai văzut, la fel de specială ca persoana care o va purta.