Cadoul ideal pentru pasionatii de gatit, cu Mastercard si Mega Image

Mastercard continua sa incurajeze platile electronice si ofera bonusuri semnificative in perioada 16 decembrie 2016 – 31 ianuarie 2017: posesorii de carduri Mastercard care achita cumparaturile in Mega Image sau Shop&Go vor colecta de doua ori mai repede puncte bonus VIVO si vor putea beneficia de o reducere de pana la 81% la oricare dintre produsele vivo|Villeroy and Boch Group – cutite sau foarfece de bucatarie, suporturi pentru acestea sau tocatoare.

Cu aceasta ocazie, consumatorii pot achitiona cadoul perfect de Sarbatori pentru pasionatii de gatit, la un pret special.

Campania se desfasoara in toate magazinele Mega Image din tara.

Mai multe detalii pe www.mega-image.ro.

Despre Mastercard

Mastercard (NYSE: MA), www.mastercard.com, este o companie de tehnologie in industria globala de plati. Operam cea mai rapida retea de procesare a platilor din lume, oferind un liant intre consumatori, institutii financiare, comercianti, autoritati si companii din peste 210 tari si teritorii. Produsele si solutiile Mastercard fac activitatile zilnice de comert – cum ar fi cumparaturile, calatoriile, derularea unei afaceri sau managementul finantelor – mai simple, mai sigure si mai eficiente pentru toata lumea. Urmariti-ne pe Twitter: @MasterCardNews, participati la discutiile de pe blogul Beyond the Transaction si inregistrati-va pentru cele mai noi stiri pe Engagement Bureau.

Golin Harris

Irina Gonta