Black Friday vine la bigstep cu reduceri de 40%

Black Friday incaltaminte copii Reduceri incaltaminte copii - Black Friday 28 noiembrie

Dupa succesul obtinut in campania promotionala "Black Week & the Blackest Friday", marele magazin de incaltaminte pentru copii - bigstep® - a anuntat inca o runda de reduceri promotionale in data de 28 noiembrie.

De Black Friday-ul american, bigstep® ofera tuturor clientilor care iubesc shoppingul online REDUCERI speciale de 40%. Pentru aceasta promotie au fost selectate peste 50 de produse, incluzand ghete si cizme pentru copii destinate sezonului rece.

Campania promotionala dureaza o singura zi si se desfasoara exclusiv in mediul online, pe site-ul www.bigstep.ro. Clientii care au carduri de fidelitate vor beneficia de reduceri extra. Oricine poate solicita emiterea unui card de fidelitate, prin inscrierea in Clubul bigstep® si va beneficia de 5% reducere inca de la prima sa achizitie.

Conditiile de livrare la comenzile online raman la fel de avantajoase ca si pana acum: Transport Gratuit, Livrare rapida in 24 h si Posibilitate de Retur de 90 de zile.

S.C. PREMIUM FOOTWEAR S.R.L.

Ana Girbea, Online Marketer