Aviației Wellness Center sprijină sportivii în clipele dificile!

foto foto

Pentru că momentele grele pot fi depășite doar împreună, Aviației Wellness Center își anunță în mod public sprijinul pentru sportivii de performanță care necesită suport în recuperare. Ambasadorii României peste hotare merită toată aprecierea și suportul nostru atât la bine cât și la greu!

Centrul nostru dispune de personal și echipament performant, iar noi susținem atât la nivel personal cât și profesional sportivii României care trec prin clipe dificile. Astfel, dacă sunteți sportivi recunoscuți ai țării noastre, ați suferit accidentări puteți beneficia în recuperarea voastră de serviciile noastre 100% gratuit.

Dincolo de vorbe și aplauze oricine se poate găsi la un moment dificil în viață în postura de a necesita o mână de ajutor, iar noi suntem recunoscători ca o putem oferi.Vă invităm să ne contactați pentru a stabili detaliile recuperării voastre!Hai, România!

Aviaţiei Wellness Center este conceptul inedit şi unitar care a apărut din dorinţa de a dedica familiei un loc ambiental deosebit în care membrii săi să poată petrece împreună timp de calitate, atunci când îşi doresc să facă sport sau să se răsfeţe cu activităţi destinate stării de bine şi care să vină în completarea naturală a stilului de viaţă sănătos. Dotările tehnologice ale centrului de fitness & wellness se ridică la cele mai înalte standarde ale tehnologiei de ultimă generaţie şi toate activităţile, atât pentru copii cât şi pentru adulţi, sunt supravegheate de specialişti în domeniu care oferă membrilor Aviaţiei Wellness Center motivaţia şi sprijinul necesar pentru îmbunătăţirea stilului de viaţă, în concordanţă cu crezul centrului de wellness - activităţi pentru minte şi trup sănătos.

Soldat Pripu Gheorghe 22a, 014376 Bucuresti / RO
office@aviatieicenter.ro
031 437 99 06, 031 437 99 61

Informații de contact