Aplicarea unghiilor cu gel

Cum sa pui unghii cu gel Cum sa pui unghii cu gel

Daca vrei sa ai o manichiura frumoasa si eleganta care sa iti puna in evidenta frumusete, echipa Janet Nails iti arata cum poti sa iti aplici singura unghii false cu gel. De ce sa iti pui unghii cu gel? Pentru ca ofera sansa sa realizezi modele de unghii diverse, fara efort mare si in timp scurt. Astfel unghiile cu gel sunt o solutie perfecta pentru orice doamna si domnisoara nu doar estestic cat si al aplicabilitatii.

Citeste restul articolului mai jos si afla cum sa aplici singura unghii cu gel.

Prima data iti trebuie un kit de unghii cu gel care sa includa gel pentru unghii, lampa uv pentru manichiura, pensule, solutii de dezinfectare, pile de unghii si alte elemente aditionale.

Dupa ce ai cumparat kitul de unghii poti incepe prin a te spala bine pe maini cu apa calda . Dupa care utilizeaza pila de unghii pentru a da o forma potrivita unghiilor tale.

Foloseste din trusa ta un produs de curatare - CLEANSER care se utilizeaza ca demachiant pentru curatarea unghiilor. Dupa care adauga primerul care asigura ca gelul sa stea bine fixat pe unghii.

Dupa care aplica gelul pe unghie cu ajutorul pensulei speciale, incepand cu un strat subtire.

Aprinde lampa cu uv si introdu mana inauntru timp de max 2 minute pana se intareste prium strat. Dupa care mai aplica un strat si repeta procesul. Poti la final sa aplici un Top Coat pentru un plus de luciu si stralucire.

Vezi pe site-ul Janet Nails gama completa de produse de manichiura si pedichiura care sa te ajute sa ai unghii frumoase si elegante zi de zi.

janet salon srl

janet salon