Antreprenorul Dan Boabeș Investește în 4mind.ro, platforma de beneficii de Well-Being accesibilă tuturor angajatilor

Dan Boabes investeste in 4mind.ro Dan Boabes investeste in 4mind.ro

Începând cu luna mai, Dan Boabeș, CEO al Simplus, acționar CityLink și fondator al FlashCall, se alătură 4mind.ro - prima platformă românească de beneficii extra-salariale pentru bunăstarea emoțională a angajaților, devenind astfel cel de-al patrulea partener, alături de fondatoarele serviciului Adina Pintea, Eliza Stoica și Andreea Beleneș.

“Consider că este o mare cerere pentru acest tip de beneficii. Perioada pe care tocmai o traversăm nu a făcut decât să evidențieze o nevoie pe care companiile deja o conștientizau – aceea de a se îngriji de starea de bine a angajaților, personalizat și prin mijloace de acces la distanța cu care această pandemie ne-a obligat să ne obișnuim.”- a declarat antreprenorul Dan Boabeș

Fondată la începutul lunii aprilie, platforma oferă pe parcursul crizei COVID-19 un serviciu gratuit de susținere emoțională a angajaților din România. La doar o luna de la lansare, rețelei 4mind.ro i s-au alăturat 70 de specialiști în psihoterapie și coaching. Până în momentul de față 50 de companii din mai multe sectoare de activitate s-au arătat interesate să ofere acest beneficiu celor aproximativ 30.000 de angajați ai lor. Toți angajații au momentan acces gratuit la sfaturi utile pentru o stare de bine, exerciții de relaxare, ședințe de consiliere individuale și webinarii.

După încheierea perioadei de gratuitate, platforma va oferi companiilor posibilitatea să încheie abonamente pentru angajați. Viziunea 4mind.ro este să pună bazele unui beneficiu extra-salarial foarte accesibil pe care orice companie să și-l poată permite și astfel să contribuie mai mult la îmbunătățirea stării de bine a angajaților săi.

“Suntem încrezători că împreună cu angajatorii vom ieși din această criză într-o nouă normalitate, în care să luăm măsuri pentru a corecta problemele mici înainte să devină mai mari. O lume în care terapia este accesibilă tuturor cu ajutorul tehnologiei și fiecare angajat are la dispoziție instrumente pentru a combate stresul și anxietatea.” – a mai declarat Dan Boabeș.