Ai nevoie de un cititor de coduri de bare industrial de calitate? Motorola Symbol DS3508 de la Idmag este raspunsul pe care il cauti

Mediile industriale de vad de cele mai multe ori puse in fata unor provocari atunci cand vine vorba despre investitii avand in vedere ca de cele mai multe ori acestea presupun costuri deosebit de ridicate. Necesitatile unei companii industriale sunt de asemenea foarte numeroase, mai ales in situatia in care trebuie sa luma in calcul si partea tehnologica a acestor medii. Avand in vedere ca scanarea codurilor de bare reprezinta de departe cel mai eficient proces de pastrare a unei evidente in cadrul depozitelor din cadrul companiilor industriale, in conditiile date avem nevoie de un cititor de coduri de bare performant care sa ne ofere cele mai bune rezultate.

Oferta la aceste dispozitive este una cat se poate de generoasa avand in vedere ca tehnologiile avanseaza in acest sens destul de rapid. Companiile care comercializeaza astfel de dispozitive, printre care si Idmag, dispun la ora actuala de un portofoliu de-a dreptul impresionant, fapt pentru care de multe ori suntem pusi in situatia de a alege un singur dispozitiv din cateva sute disponibile. In cazul in care nu stii ce anume sa alegi pentru compania ta, iata de ce Motorola Symbol DS3508 este cititorul de coduri de bare perfect pentru intreprinderea ta.

Este un dispozitiv deosebit de robust. Mediile industriale sunt de cele mai multe ori destul de neprietenoase cu dispozitivele electronice avand in vedere ca umezeala, praful sau socurile sunt lucruri care de cele mai multe ori sunt nelipsite dintr-un astfel de mediu de activitate. Motorola Symbol DS3508 reuseste sa faca fata cu brio acestor inconveninente care fara indoiala pot afecta functionalitatea unui cititor. Producatorul mentioneaza faptul ca acest dispozitiv rezista timp indelungat chiar si la cazaturi repetate de la 2m pe beton.

Acesta insa nu este unicul avantaj al acestui dispozitiv revolutionar. Motorola Symbol DS3508 este un cititor de coduri de bare 2D care dispune de o rata de scanare foarte mare, lucru care inseamna o eficientizare mult mai mare a timpului de lucru. Mai mult decat atat, acesta are o distanta de scanare care poate varia intre 1.02 cm si 53,09 cm, in functie de tipul de cod pe care il avem de scanat.

Idmag este cel mai bine cotat magazin online care vine in intampinarea nevoilor clientilor cu un portofoliu variat de servicii si produse industriale la cele mai avantajoase preturi de pe piata.

Smart Id Dynamics

Adriana PR