Agende personalizate Dalim Promo

agende personalizate agende personalizate

Compania Dalim Promo face parte dintr-un nou val de companii profesioniste, serioase si cu preturi accesibile pentru toate buzunarele, fiind astfel partenerul de nadejde al fiecaruia in achizitionarea de agende personalizate, si nu numai. Avand sediul in capitala, compania noastra se ocupa in principal cu producerea si  comercializarea materialelor si produselor promotionale, cum ar fi agendele personalizate, punandu-va la dispozitie o arie larga de produse ce se afla intr-o continua schimbare, pentru a satisface dorintele pana si a celui mai pretentios client.

Ne-am imbunatatit si imbogatit oferta incontinuu, ajungand acum sa fim capabili de a va pune la dispozitie cea mai variata gama de produse, printre care: imbracaminte, obiecte si accesorii vestimentare (sepci, geci, tricouri, bluze, hanorace, sorturi), materiale de papetarie si birotica (pixuri, creioane mecanice, creioane din lemn,cd-uri, dischete), ceasuri de toate tipurile si marimile, obiecte pentru calatorii, umbrele, genti, calendare, articole de plaja, agende personalizate, instrumente medicale si altele.

Ne caracterizam prin calitate, profesionalism si seriozitate

Pentru a veni si mai mult in intampinarea dumneavoastra, compania noastra va pune la dispozitie acum si servicii de imprimare pentru materialele promotionale favorite, prin diverse procedee specifice, printre acestea numarandu-se: broderia, gravura, transferul termic sau seriografia. Mai mult, pentru ca ne-am angajat atunci cand ne-am infiintat ca vom fi cei mai buni de pe piata, am cautat intotdeauna sa avem si sa va punem la dispozitie doar cele mai bune tehnici si tehnologii, si anume masini de tipar offset si digitale ce ne permit sa oferim si servicii tipografice clientilor nostri, astfel realizand o multitudine de produse, cum ar fi: pliante, mape, cataloage si fise pentru diferite prezentari, foi cu antet, carti de vizita, stickere, flyere.

Lideri de piata prin echipa puternica si profesionista

Am realizat in anii in care am fost lideri de piata ca pentru a avea succes in afaceri este absolut obligatoriu sa iti multumesti clientii, pentru a-i face sa revina cu zambetul pe buze si pentru a-i convinge sa te recomande mai departe, astfel marindu-ti baza de clienti. Am incercat si am reusit sa pastram traditia unei echipe formate din personal calificat, profesioniste, serioase, formata din oameni tineri, pasionati si atenti, fapt ce ne-a dat puterea sa va oferim cele mai bune si prompte servicii existene in Romania. De asemenea, cu ajutorul echipamentelor de ultima generatie, si respectand intotdeauna atat dorintele si ideile clientilor, cat si cele mai inalte standarde de profesionalism si calitate, am reusit sa va oferim cel mai bun raport calitate, servicii prestate-pret din tara.

Sute de posibilitati, un singur rezultat

Printre numeroasele produse de calitate pe care le oferim si cu care venim in intampinarea dumneavoastra, agendele personalizate sunt unele dintre cele mai populare si solicitate produse.Pe langa diversitatea culorilor, a efectelor si modelelor in care sunt disponibile, acestea se remarca si prin calitate, fiind unice pe piata. De asemenea, pe langa multitudinea de variante pentru culori, modele sau design-uri pe care le puteti alege, agendele personaliate fi cu model cusut, cu magnet sau spiralate, pentru a reflecta cu siguranta dorintele dumneavoastra.