Activitatea de videochat la BEYOU Studio este o sansa de realizare profesionala

Activitatea de videochat este una practicata de putine femei, datorita reputatiei relativ proaste pe care o are pe nedrept in Romania, dar de aceea exista Beyou-studio.ro: pentru a arata ca videochat-ul este un domeniu reglementat de lege, activitatea avand toate aprobarile necesare de la institutiile abilitate. BEYOU Studio incurajeaza angajarea in acest domeniu si de aceea comunica pe site avantajele practicarii acestui job in videochat. Tinerele care isi doresc realizare profesionala o pot afla aici, daca in procesul de recrutare indeplinesc anumite conditii si daca asimileaza cunostintele din training-uri.

Iar daca acestea vor fi motivate si de comisioanele situate intre 45% si 65%, atunci reusita profesionala va fi atinsa negresit.

Lista de avantaje pe care acest studio de videochat, Beyou-studio.ro, le formuleaza

Videochat-ul a fost practicat si sub forme nelegale in Romania, insa studiourile legale de videochat au fost nevoite sa incaseze lovitura de imagine. Cu toate acestea, BEYOU Studio exista de 7 ani pe piata, si in acesti 7 ani a imbunatatit viata multor romance care nu aveau reusite profesionale notabile inainte de obtinerea acestui job de videochat.

Lucrurile bune se intampla in continuare, deoarece avantajele in ceea ce priveste angajarea la acest studio de videochat din Bucuresti sunt numeroase:

  • Venituri substantiale – atat pentru angajare, cat si pentru studio in sine; veniturile studioului sunt declarate si impozitate, conform legii
  • Contract individual de munca – veniturile sunt legale, declarate, impozite, pe baza prestarii unei munci reglementate de perioade de odihna, zile de concedii, drepturi, obligatii si clauze contractuale
  • Asigurare medicala – garantata de angajator, adica de Beyou-studio.ro
  • Training specializat, training de limba engleza
  • Bonusuri motivante – grila de comision se incadreaza la minim 45% si maxim 65%, asadar nivelul financiar de top se atinge in urma obtinerii de comisioane, desi pana si partea salariala fixa este atractiva
  • Libertate, flexibilitate – videochat-ul inseamna purtarea de conversatii cu clientii pe baza liberei alegeri, folosind echipamentul de comunicare la distanta cu care sunt dotate camerele; libertatea exista si la nivel moral, fiecare angajata avand posibilitatea sa traseze limitele dorite in subiectele abordate cu clientii
  • Locatie ultra-centrala in Bucuresti, la 5 minute distanta de Metrou Piata Universitatii

 

Lista de conditii pe care Beyou-studio.ro le impune pentru angajarea la videochat

Deoarece compania BEYOU Studio doreste sa ofere un colectiv placut fiecarei angajate, precum si conditii optime de desfasurare a activitatii si de atingere a performantei in noua cariera aleasa (si, bineinteles, si  a unui nivel financiar satisfacator), sunt impuse inca din start anumite criterii de eligibilitate cu postul.

Aceste criterii tin de varsta (intre 18 ani si 30 de ani), de aspect fizic (placut), de cunostintele de limba engleza si de operare PC (minime, se asigura training de specialitate pe ambele directii), dar si motivatia intrinseca pentru excelarea in plan financiar.

Cine intruneste aceste conditii si considera ca este momentul pentru un start intr-o noua cariera, poate apela la numarul de telefon 0763.089.972 si poate solicita angajarea. Alte numere de telefon: 0730.872.297 si 0766.905.905. De asemenea, studioul de video chat poate fi contactat si prin e-mail, la adresa afisata pe site.         

Informații de contact

Nume Companie

BeYou Studio

Persoana de contact

Reprezentant Studio

Telefon

0763089972

E-mail