7 Tendinte in moda unghiilor. Ce se poarta si ce ti se potriveste tie?

Manichiura cu acrilic Arta pe unghii.

Sunt femei carora le place sa poarte unghii lungi. Altele adora unghiile scurte si rotunjite. Preferintele sunt subiective, iar tendintele se schimba in mod constant. 

In prezentul articol, iti aratam cateva tendinte populare in manichiura si pedichiura. 

1. Manichiura cu acrilic. Unele unghii acrilice arata minunat si pot transforma niste degete scurte in degete mai lungi, elegante. Cu toate acestea, unghiile foarte lungi pot parea false si adevarul este ca nu sunt intotdeauna practice. Fac zgomot chiar si cand pui mana pe un pahar. Uneori iti este greu sa ridici cu ele un fir de par de pe pantaloni. Daca iti plac unghiile tale acrilice si nu vrei sa renunti la ele, straduieste-te sa le pastrezi intotdeauna aspectul fresh, scurtand usor lungimea si rotunjind colturile. 

2. Arta pe unghii. O intreaga industrie s-a dezvoltat in jurul artei pe unghii. Daca la inceput ea a fost destinata segmentului adolescentilor, azi femeile de toate varstele imbratiseaza aceasta tendinta. Instagram si Pinterest sunt doldora de poze si exemple de arta pe unghii. Daca iti place acest stil, fii atentacum il abordezi. O floare pictata pe degetul mare de la picior poate arata dragut si surprinzator, dar 10 unghii incarcate cu linii sau imagini poate fi prea mult. Fii echilibrata si evita unghiile acrilice cu ideile artistice. 

3. Manichiura si pedichiura French. Acesta este considerat un stil clasic, dar care inca arata foarte bine. In plus, abordarea a suferit unele modificari. Daca in trecut contrastele puternice erau foarte populare, manichiura franceza moderna tinde sa fie ceva mai subtila. In loc de unghii lungi, poti opta pentru unghii French scurte, frumos rotunjite si moderne. Poti schimba nuantele deschise clasice cu nuante luminoase sau varfuri stralucitoare. 

4. Unghii de diferite lungimi. Acesta este mai degraba un obicei prost, decat o tendinta. Chiar daca ai o manichiura frumoasa, o singura unghie iti poate afecta imaginea. 

6. Unghii nefacute. Ok, uneori sunt momente cand nu ai timp sa-ti faci manichiura. In definitiv stim ca acest lucru necesita timp si bani. Chiar si asa poti sa ai in continuare grija de unghiile tale. Pastreaza-le curate si bine pilite. Pentru un efect mai pretios poti sa aplici un strat subtire de lac transparent. 


7. Manichiura si pedichiura in stiluri diferite. Exista specialisti care insista pe faptul ca manichiura si pedichiura trebuie sa fie din aceeasi poveste. Conform noilor tendinte aceasta nu este o regula de care trebuie sa tii neaparat cont. Stilurile pot fi diferite, desi ar fi bine ca in schema de culori sa exista macar un element similar. 

Tie cum iti place sa-ti porti unghiile naturale sau cu tipsui? Daca nu te ai deschis citeste mai multe aici

Informații de contact

Nume Companie

Comunicatepresa365.com

Persoana de contact

militaru george

Telefon

0212553272

E-mail