7 beneficii pe care doar utilizatorii de seminte de cannabis le stiu

seminte cannabis seminte_canabis

Ai aflat ca din ce in ce mai multi oameni aleg sa trateze diverse afectiuni ale corpului cu ajutorul semintelor de cannabis, dar nu ai avut inca destul curaj sa apelezi si tu la ele?

In cele ce urmeaza, am pregatit o selectie de beneficii care au fost confirmate de utilizatorii de seminte de cannabis. Acestia au achizitionat semintele exclusiv din magazinul www.legalizeit.ro, unde exista doar seminte recunoscute la nivel international, castigatoare in multiple randuri ale Cupei Cannabis.

1. Combat deficitul de vitamine

In primul rand, trebuie sa stii ca semintele ofera o cantitate nutritiva satisfacatoare. Studiile au demonstrat ca in ele se gasesc peste 30% grasimi naturale. Unul dintre acizii grasi nesaturati gasiti in seminte este acidul linoleic, mai precis acidul alfa-linoleic, bogat in omega 3.

Folosind seminte de cannabis de la un furnizor de incredere, precum Legalizeit.ro, beneficiezi de acid gamma linoleic, care contribuie la mentinerea functiilor naturale ale organismului, dar si la dezvoltarea celulelor, a muschilor si a organelor. Alti nutrienti gasiti in semintele de cannabis sunt: calciu, potasiu, vitamina E, sulf, fosfor, magneziu si zinc.

2. Anxietate, depresie si insomnie

Semintele de cannabis au rol semnificativ in combatarea anxietatii si depresiei. Sunt de mare ajutor, relaxand muschii corpului. Astfel, pot fi folosite pentru a controla sistemul nervos, spasmele musculare si problemele motrice. Relaxarea pe care semintele o ofera le fac potrivite si pentru a reduce frecventa episoadelor epileptice.

Cei care au probleme cu somnul spun ca acestea s-au ameliorat odata ce au introdus seminte de cannabis in dieta lor zilnica. Anxietatea lor a scazut si, astfel, au reusit sa se bucure de un somn odihnitor.

3. Probleme ale pielii

Deficienta de acizi grasi din corp se manifesta in diferite moduri, dintre care amintim ingrosarea pielii, calcaiele crapate, precum si alte probleme ale tenului. Din moment ce in semintele de cannabis se afla o cantitate semnificativa de acizi grasi, utilizarea lor promite ameliorarea simptomelor asociate cu dermatita si reducerea efectelor eczemei.

4. Conditii ale inimii

Ai grija de inima ta cu seminte de cannabis! Una dintre substantele prezente in seminte, arginina (aminoacid), este necesara functionarii corespunzatoare a glandei hipofize care regleaza tensiunea. La fel si oxidul nitric, cunoscut drept “molecula fericirii”, previne accidentele vasculare cerebrale. Utilizatorii de seminte de cannabis au observat ca circulatia lor s-a imbunatatit.

5. Sindromul premenstrual si menopauza

Multe femei raporteaza reducerea simptomelor asociate cu SPM si cu menopauza. Explicatia provine din prezenta acidului alfa-linoleic care combate efectele prolactinei, hormonul asociat cu simptomele de ordin fizic si psihic care insotesc atat sindromul premenstrual, cat si menopauza.

6. Sursa de proteine

Este adevarat ca cea mai mare sursa de proteine este gasita in produse provenite de la animale, insa aceste seminte sunt preferatele vegetarienilor. Doua-trei lingurite de seminte de cannabis ofera aproximativ 11 grame de proteine. De asemenea, sunt o sursa excelenta de aminoacizi ca lizina, cisteina si metionina.

7. Digestie

Multumita fibrelor solubile si insolubile, semintele de cannabis contribuie la buna functionare a sistemului digestiv. Fibrele solubile se dizolva rapida, incetinind digestia si lasand, astfel, o senzatie indelungata de saturatie – exact de ce ai nevoie daca vrei sa pierzi cateva kilograme. Fibrele insolubile nu se dizolva, deci iti asigura un tranzit intestinal sanatos.