Templul interior

Templul interior

Templul interior nu este un loc, nu e imaginatia noastra, este vibratie.

Am construit milioane de temple pe pamantul asta, locuri unde ne odihnim un pic sufletele noastre agitate, dar vedem ca nu e suficient.
Noua moda e sa spunem ca totul se gaseste in interiorul nostru, sa cautam temple in India sau in altii, dar e o teorie vana daca nu ajungem sa percepem acest templu viu.

Cum sa facem ca sa percepem acest templu interior in noi?

Oare trebuie sa-l construim, sa-l stergem de praf, sa-l lustruim?
Sa-l facem VIU in noi, sau mai bine zis activ, sa se manifeste in noi?
Cum sa facem ca lumina sa straluceasca in toate cuvintele noastre, in toate gandurile si gesturile noastre?
Cum sa traim in templu toata ziua?
Cum sa devenim Templul?

Va invit la un atelier de weekend intensiv in care sa cautam raspunsul la aceasta intrebare fundamentala, prin meditatii, (adica intrarea in contact cu interiorul nostru dincolo de minte), si prin intelegerea din ce in ce mai aprofundata a cine suntem si a Adevarului eliberator.

Nefiind un curs mental va propun sa incercam impreuna perceptia acestui spatiu interior, viu si imposibil de imaginat sau de pus in cuvinte.

Va fi un weekend in care vom incerca sa ne eliberam de minte, de emotii, sa creem impreuna un spatiu de prezenta, pace, cu bucurie. Un weekend in care vom crea impreuna acest templu interior prin orientarea noastra si apelul nostru de a cunoaste acest spatiu care exista in fiecare dintre noi, ca o planeta nedescoperita sau putin zarita inca.

Eu am pornit in cautarea acestui templu interior de ceva vreme si m-as bucura sa va impartasesc din vibratia lui, pentru ca voi sa o puteti recunoaste mai usor in voi. 
​Rada


Rada Pantea tine cursuri in Romania si Franta in cadrul Centrului Solisis pe care l-a creat, dupa ani de pregatire interioara in care a facut numeroase calatorii initiatice in Tibet, India, Egipt, Brazilia, Turcia, Grecia si Camino de Santiago.
In prezent este si presedinta bibliotecii spirituale Pythagore in Strasbourg, biblioteca cu 100 de ani vechime care gazduieste si conferinte internationale din diverse curente spirituale.​
Vorbitoare a 7 limbi straine, inainte de a-si gasi vocatia veritabila, a muncit ca prezentator si producator TV si apoi ca director executiv. 
CVCum se va desfasura:
vineri 27 ian, ora 19, prezentare si explicatii despre cum ne eliberam mental, emotional si fizic pentru a putea intra in profunzimile noastre, meditatie adaptata pentru cei din sala.  intrare libera pentru seara de vineri, cu inscriere in prealabil
sambata 28 ian, orele 10-17, cu o pauza de masa gatita si servita la centru
duminica 29 ian, orele 10-13
participarea voastra pentru weekend: 250 ron
inscrieri si info:office@solisis.org
adresa: Antonn Pan 21 (langa Unirii)


Atelierul se adreseaza membrilor centrului Solisis care aprofundeaza acest subiect, celor care au facut cursuri la noi deja si tuturor cautatorilor in general.   E nevoie doar:) de o inima deschisa si de dorinta de a merge pe cale.
 

Informații Eveniment

Dată Eveniment

27 January 2017 până pe 29 January 2017

Organizator

Centrul Solisis

Locație

Str. Anton Pann nr.21

Județ

Bucuresti