Stand-Up Comedy cu Dar (Vineri, 4 sept. 2020)

Stand-Up Comedy cu Dar (Vineri, 4 sept. 2020)

Avem bucuria de a va invita sa ne fiti alaturi in ziua spectacolului nostru (Stand Up Comedy cu Dar) din data de 4 septembrie de pe Terasa Ubuntu din Bucuresti.

Din meniu nu vor lipsi: Andrei Gadalean, Ana Maria Calita si Cristian Dumitru.

Spectacolul incepe la 19:30, dar primirea invitatilor se face incepand cu orele 19.

Radem, glumim si la sfrasit punem darul in plic.

Masa merge minim 15 lei/pers.

Confirmarile se fac telefonic la : 0758 635 771

Cristian Dumitru : A inceput sa faca stand-up comedy in Café Deko fiind coleg de breasla cu Micutzu, Mihai Bobonete, Bordea, Teo, Vio si Costel si multi altii.

De atunci a sustinut spectacole atat in Café Deko cat si in Club 99 (cluburi bucurestene cu specific de acest gen) cat si in orasele mari din Romania dar si pentru diaspora de romani din afara granitelor tarii.

Este finalist Iumor (editia 7) unde a participat impreuna cu Bogdan Nitu cu o parodie in stil trap (Vine Pensia). „Moment revolutionar pe Scena iUmor” a zis Delia dupa prestatia celor 2 comedianti. Si nu doar ea a fost incantata, atat Mihai Bendeac cat si Cheloo au avut numai cuvinte de lauda pentru Cristian si Bogdan.

Daca nu il stii de la emisiunea jurizata de Cheloo, Delia si Bendeac cu siguranta il stii din mediul online unde este foarte activ de ani de zile.

Pe langa filmuletele funny precum: “Luati oncur (parodie hemoroeasy); Maicador, Muncitori intelectuali, etc pe canalul sau de youtube poti vedea si emisiuni online precum Mi-e Foame! sau FARSE pe BUNE!

Cristian se mandreste cu faptul ca are cel mai interactiv show de la noi din tara.

Ana Maria Calita: este castigatoarea celui de-al patrulea sezon „iUmor”! A absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L.Caragiale” si Stand-Up Comedy face din pasiune, iar spectacolele ei au mare succes.

Despre Andrei Gadalean putem spune ca este cel mai iute ardelean din istorie. A participat la emisiunea Iumor unde a reusit sa faca atat juriul cat si publicul sa rada cu pofta la numarul lui de Stand-Up Comedy plin de umor sec


Informații Eveniment

Dată Eveniment
04 September 2020


Organizator
Standupcomedylive


Locație
Terasa Ubuntu


Județ
Bucuresti