Stand-Up Comedy Bucuresti Vineri 5 Martie

Stand-Up Comedy Bucuresti Vineri 5 Martie

Vineri, 5 martie 2021 Old Mike Pub din Bucuresti (str. morilor nr 46 zona timpuri noi) va asteapta sa radeti cu pofta la show-ul de Stand-Up Comedy sustinut de Ana Maria Calita, Cristian Dumitru si Ioana State

Bilete disponibile in reteaua ea bilet.

Rezervari si alte informatii la: 0787.366.166 sau la: 0744.914.007

Atentie!!! Locuri limitate!

Ana Maria Calita: este castigatoarea celui de-al patrulea sezon „iUmor”! A absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L.Caragiale” si Stand-Up Comedy face din pasiune, iar spectacolele ei au mare succes. 

Fire ambitioasa, Ana a venit pentru a doua oara in emisiune, dupa ce si in sezonul al treilea „iUmor” a ajuns tot in finala.

Cristian Dumitru : A inceput sa faca stand-up comedy in Café Deko fiind coleg de breasla cu Micutzu, Mihai Bobonete, Bordea, Teo, Vio si Costel si multi altii.De atunci a sustinut spectacole atat in Café Deko cat si in Club 99 (cluburi bucurestene cu specific de acest gen) cat si in orasele mari din Romania dar si pentru diaspora de romani din afara granitelor tarii.Este finalist Iumor (editia 7) unde a participat impreuna cu Bogdan Nitu cu o parodie in stil trap (Vine Pensia). „Moment revolutionar pe Scena iUmor” a zis Delia dupa prestatia celor 2 comedianti. Si nu doar ea a fost incantata, atat Mihai Bendeac cat si Cheloo au avut numai cuvinte de lauda pentru Cristian si Bogdan.

Daca nu il stii de la emisiunea jurizata de Cheloo, Delia si Bendeac cu siguranta il stii din mediul online unde este foarte activ de ani de zile.Pe langa filmuletele funny precum: “Luati oncur (parodie hemoroeasy); Maicador, Muncitori intelectuali, etc pe canalul sau de youtube poti vedea si emisiuni online precum Mi-e Foame! sau FARSE pe BUNE!

Cristian se mandreste cu faptul ca are cel mai interactiv show de la noi din tara.

Ioana State a participat la iUmor. Domeniile în care a activat (asigurari/daune auto ?i imobiliar) nu au legatura cu scrisul, în afara unor activita?i de marketing ocazionale pe care le-a desfa?urat în timp. Afinitate pentru scris a existat, însa, înca de când era eleva.


Informații Eveniment

Dată Eveniment
05 March 2021


Organizator
Standupcomedylive


Locație
Old Mike Pub


Județ
Bucuresti