PSYCH-K® Basic Workshop

PSYCH-K® Basic Workshop

TEMA GENERALĂ: Dezvoltare personală, spirituală și profesională

Despre Organizator: Cine sunt și cu ce mă ocup?

Numele meu este Bogdan Urziceanu și sunt facilitator PSYCH-K®. Momentan lucrez cu o varietate largă de clienți din România. Între aceștia se numără atât antreprenori privați și companii, cât și oameni obișnuiți care doresc să își atingă maximul potențial în domeniul dorit de aceștia. Scopul meu legat de România este cel de a dezvolta PSYCH-K®-ul în țara mea natală, întrucât acesta reprezintă o unealtă cu totul și cu totul revoluționară și eficientă în ceea ce privește dezvoltarea personală, spirituală și profesională.

Cine este Instructorul?

Numele instructoarei care va tine Workshopul PSYCH-K® Basic este Cazzie Dare (http://yearning4learning.co.uk/about-cazzie/ ; https://www.youtube.com/watch?v=A0XFhbGHInM ; https://www.youtube.com/watch?v=ydsAJYFWr2g ). Cazzie  este instructor certificat PSYCH-K® și facilitator PSYCH-K®, aceasta activând atât în Țara Galilor – țara sa natală -, cât și international.

Ce este PSYCH-K®?

PSYCH-K® reprezintă un ansamblu de tehnici eficiente și eficace care au fost concepute și dezvoltate în SUA și care ajută pe oricine să-și îndeplinească un scop dorit, prin atingerea maximului potențial al persoanei în cauză.

PSYCH-K® reprezintă o abordare care asigură congruența dintre dorințele dumneavoastră și demersurile pe care le întreprindeți.

PSYCH-K® constituie un proces non-invaziv și interactiv care și-a dovedit succesul de peste 25 de ani.

PSYCH-K® constă într-un proces simplu, dar puternic, de schimbare a convingerilor limitative aflate la nivelul subconștientului.

PSYCH-K® este un amestec unic de ”unelte de schimbare” variate - unele contemporane, altele antice – derivate atât din cercetările contemporane ale neuroștiinței, precum și din antica înțelepciune care are ca obiect legătura corp-minte.

PSYCH-K® reprezintă o abordare inovatoare care facilitează schimbările la nivelul subconștientului, locul în care cel puțin 95% din conștiința noastră operează.

PSYCH-K® constituie un proces care transcende metodele standard de vizualizare, repetare a afirmațiilor, putere a dorinței sau gândire pozitivă, având eficacitate în special în zone precum schimbările comportamentale, wellness și reducerea stresului.

Mai multe informații pe www.psych-k.com / www.properact.com (lb. Română)

 

Care este aria de aplicabilitate a PSYCH-K®?

Cele mai întâlnite aplicații sunt următoarele:

Eliberarea de frici și fobii

Îmbunătățirea siguranței și respectului de sine

Creșterea profitabilității unei afaceri

Creșterea rezistenței și a anduranței

Creșterea performanțelor la locul de muncă

Creșterea performanțelor sportive

Scăderea greutății corporale

Eliberarea de stres

Accelerarea proceselor de vindecare

Îmbunătățirea sănătății mentale

Îmbunătățirea relațiilor de afaceri

Îmbunătățirea relațiilor de familie

Îmbunătățirea relațiilor de dragoste

Atragerea diferitor oportunități

etc.

Cui îi este adresat PSYCH-K® ?

PSYCH-K® este destinat absolut tuturor oamenilor care vor să își depășească limitele autoimpuse sau impuse de alții. PSYCH-K® se adresează oamenilor secolului XXI, deci oamenilor care au timpul limitat și care nu au, așadar, timpul fizic necesar sesiunilor lungi de meditație sau de repetare cu frecvență necontenită a unui număr de diverse afirmații destinate evoluției pe diverse planuri. Tehnicile și procesele PSYCH-K® au o durată foarte scurtă de lucru, dar extrem de lungă a menținerii rezultatelor pozitive. Acest lucru este posibil deoarece PSYCH-K® operează la nivelul subconștientului, deci la acel nivel la care se stochează toate convingerile și percepțiile noastre care fie ne ajută să performăm mai bine în viață, fie ne limitează.

Ce învățăm?

În cadrul acestui workshop se studiază tehnicile elementare PSYCH-K®, aplicabile atât propriei persoane, cât și altora. În cele trei zile de training se studiază atât teoretic, dar mai ales PRACTIC cele mai bune metode de a crea afirmații, de a le testa, dar mai ales de a le echilibra și de a le adopta și integra vieții noastre.

În ce limbă comunicăm?

Cazzie va preda în limba engleză. Traducerea în limba română se va face pe loc, iar toate materialele de curs primite vor avea traducerea lor în limba română.  Eu sunt foarte familiarizat cu absolut toate aspectele abordate, deci pot oferi oricând explicații suplimentare legate de orice lucru neclar pentru oricare dintre participanți.

Când și unde ?

Workshopul PSYCH-K® Basic se desfășoară în datele de 4, 5 și 6 August (Vineri, Sâmbătă, Duminică) 2017 la Hotel Central Plaza Piatra Neamț, Sala Baroque. Orele de desfășurare efectivă sunt după cum urmează: Vineri: 09:30 – 18:00, Sâmbătă: 09:00 – 17:00 și Duminică: 09:00 – 16:00 aici incluzând o pauză de masă și mai multe pauze de cafea și gustări.

Cât costă ?

Prețul este de 350 Euro, plătibil în lei (cca. 1600 lei), la cursul BNR. Pentru plata integrală sau depunerea acontului (max. 50% din sumă) mă puteți contacta la tel 0766 33 44 94 / [email protected]. Menționez că am reușit să negociez un preț excelent pentru România, întrucât Cazzie Dare este un instructor PSYCH-K® foarte solicitat, tariful acesteia fiind unul de 350 Lire în UK (http://yearning4learning.co.uk/workshops-events/basic-workshops-2/  ).

Cum mă înscriu?

Înscrierea se face pe bază de e-mail – [email protected] sau la tel. 0766 33 44 94. 

Informații Eveniment

Dată Eveniment
04 August 2017


Organizator
PROPER ACT CONSULTING


Locație
Central Plaza Hotel, Piatra Neamt


Județ
Neamt