Noaptea Designerilor

Noaptea Designerilor

Noapte Muzeelor / Noaptea Designerilor * designeri de top se reunesc pentru o singura noapte intr-o expozitie de fashion remarcabila la Impact Hub Universitate.

Noaptea Muzeelor este despre Arta - sub toate formele ei. Este noaptea magica in care portile culturii si artelor frumoase se deschid pentru publicul larg.

Pentru prima data parteneri ai acestui eveniment, Asociatia Anonymo Muza si Madame Sophie organizeaza o expozitie cu vanzare a celor mai importanti designeri romani la Impact Hub Universitate.

Exponatele vedeta vor fi hainele si bijuteriile create in serie mica si unicat. Este o incursiune in istoria modei, de la primele brand-uri aparute in Romania pana la creatiile ultimei generatii de designeri.

De asemenea veti putea admira expozitia foto „Prin Bucurestiul meu iubit” semnata Dana Stefanescu. O expozitie atipica, fotografiile fiind realizate in exclusivitate cu telefonul mobil. Veti fi turisti in capitala prin ochii fotografului profesionist care va scoate in evidenta detalii arhitecturale si o noua fata a orasului!


Update! Din cauza pandemiei de Covid 19 evenimentul va avea loc on-line pe pagina de Facebook dedicata.

https://www.facebook.com/events/214215826404260

Informații Eveniment

Dată Eveniment
14 November 2020


Organizator
Asociatia Anonymo Muza


Locație
Bucuresti


Județ
Bucuresti