Networking by Andy Lopata

Networking by Andy Lopata

Andy Lopata se va afla la București pentru două zile, în cadrul evenimentului organizat de Black Card Events. Acțiunea se va desfasura la Crystal Palace Balrooms și va reuni specialiști în marketing și comunicare, manageri de proiecte, oameni implicați în mediul corporate și antreprenori care își doresc să învețe cum să folosească networking-ul ca pe cea mai puternică resursă profesională.

Ziua I – Networking for career development
Degeaba le știi pe toate în industria în care activezi. Daca nu îi știi pe toți.
Cariera ta este, în esență, primul business pe care trebuie să îl manageriezi cât mai bine pentru a avea succes. În dezvoltarea carierei, e important să știi că skills-urile pe care le-ai dobândit sunt valoroase în masura în care cineva vorbește despre ele, iar Andy Lopata te va învăța cum să transformi rețeaua ta de cunoștințe într-o rețea de recomandări, evoluând astfel într-un ritm accelerat și eficient.

Ziua II – Networking for business development
Află totul despre o unealtă strategică la fel de importantă ca misiunea, viziunea și valorile unei companii.
Imaginea antreprenorului aflat la cârma companiei este în bună masură imaginea companiei. În ultimă instanță, oamenii lucrează cu oameni, nu cu firme. Astfel, a acorda networking-ului o importanță primordială, susținută, reprezintă o mișcare strategică ce poate face diferența dintre tine și concurenții tăi. Dacă ești în fruntea unei companii aflate la început de drum, Andy Lopata îți va dezvălui tricks and tips pentru a transforma relațiile tale în combustibil pentru a prinde viteză și a-i ajunge din urmă pe ceilalți, în cursa pentru succes.
Dacă afacerea ta activează deja de mult timp pe piață, atunci Mr. Network te va pune la curent cu schimbările petrecute între timp cu dinamica relațiilor, în era rețelelor sociale. Participarea la Masterclass-ul susținut de Andy Lopata va reprezenta un val de informații fresh, care te pot ajuta să rentabilizezi numeroase obiective ale afacerii pe care o conduci. Totodată, Black Card Events îți propune să le oferi angajaților tăi oportunitatea de a deveni mai performanți în cadrul organizației, în prima zi a evenimentului.

Informații Eveniment

Dată Eveniment
21 June 2017 până pe 22 June 2017


Organizator
Black Card Events


Locație
Crystal Ballrooms Palace


Județ
Bucuresti