Metal Show & TIB

Metal Show & TIB

METAL SHOW & TIB – The Future of Technology


Organizat anual, METAL SHOW & TIB este târgul #1 din România pentru industria de prelucrare a metalelor, tehnologiilor şi echipamentelor industriale. Timp de 4 zile, profesioniştii industriei vin să prezinte în acest hub unic şi interactiv cele mai noi echipamente, inovaţii, tehnologii SMART şi soluţii eficiente pentru parteneriate de business de lungă durată.


Te invităm pe cea mai importantă scenă a industriei, unde poţi să te reîntâlneşti faţă în faţă cu clienţii şi furnizorii tăi, să lansezi cele mai noi produse, să discuţi cu factori de decizie, să descoperi noile oportunităţi generate de contextul pandemic, să construieşti parteneriate durabile pentru afacerea ta şi să îţi consolidezi relaţiile cu partenerii tradiţionali, ceea ce este absolut necesar în această perioadă de repoziţionări în piaţă!


METAL SHOW & TIB ramâne platforma de business emblematică pentru prelucrarea metalelor, tehnologii şi echipamente industriale, unde industriile converg în fiecare an pentru a aduce în atenţia specialiştilor noi trenduri, inovaţii şi soluţii eficiente de business.


În 2022, METAL SHOW & TIB vine cu un concept inovator – The Future of Technology – care răspunde la cele mai importante întrebări ale momentului:

  • Ce sunt fabricile inteligente?
  • Cât de mult influenţează DIGITALIZAREA şi INDUSTRIA 4.0 productivitatea unei fabrici?
  • Cum interconectăm dispozitivele ca să transformăm procesul de fabricaţie într-unul SMART?
  • În ce fel răspund roboţii şi coboţii la problema lipsei forţei de muncă?


Mai multe detalii despre editia din acest an gasiti aici: https://bit.ly/3xyt893 

Informații Eveniment

Dată Eveniment
11 May 2022 până pe 14 May 2022


Organizator
Euroexpo Fairs


Locație
Bucuresti


Județ
Bucuresti