INVITAȚIE de participare GRATUITĂ la cursul de COFETAR-PATISER

INVITAȚIE de participare GRATUITĂ la cursul de COFETAR-PATISER

Centrul Național de Învățământ Turistic S.A., în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Vrancea și Fundația Convergențe Europene implementează în perioada 05.02.2020- 04.10.2021 proiectul “Calificare, Competențe, Competitivitate în Regiunea Sud Est” (contract POCU/464/3/12/128144).  Proiectul se derulează în toate cele 6 județe ale Regiunii de Dezvoltare Sud Est (Vrancea, Brăila, Galați, Tulcea, Buzău, Constanța) și este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă îmbunătățirea nivelului de competențe profesionale pentru 519 angajați din Regiunea de Dezvoltare SUD-EST, în vederea sporirii capacității de inserție profesională și a adaptabilității acestora la dinamica sectoarelor economice cu potențial competitiv identificate conform SNC și în corelare cu domeniile de specializare inteligentă conform SNCDI.


Prin proiect vom organiza în mod GRATUIT, pentru 25 de participanți un curs de calificare în ocupația ”cofetar-patiser”. Cursul are o durată de 720 de ore (240 de ore teorie, 480 de ore practică) și se finalizează cu certificate de calificare cu recunoaștere națională și internațională.

Cursul de cofetar-patiser se va desfășura la Constanța, în perioada noiembrie 2020- aprilie 2021.

Condițiile de participare sunt următoarele:

-      calitatea de angajat cu contract individual de muncă (cu norma întreagă sau cu timp parțial) la întreprinderi din regiunea de dezvoltare Sud Est;

-      întreprinderea (angajatorul) își desfășoară activitatea principală sau secundară într-unul din sectoarele economice cu potențial competitiv identificate conform SNC, respectiv: Turism și ecoturism; Procesarea alimentelor și băuturilor;

-      studii – învățământ general obligatoriu, în funcție de anul absolvirii: 8/10 clase;

Pentru mai multe informații referitoare la cursuri si pentru înscriere, vă rugăm să utilizați următoarele date de contact:

-d-na Ana-Maria Gyorgy (Expert comunicare și grup țintă P1): tel. 0721.992.773, e-mail: [email protected];

-d-na Nicoleta Cristiana Paraschiv (Expert comunicare și grup țintă P1): tel. 0726.202.174 e-mail: [email protected].

 

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!

 


Informații Eveniment

Dată Eveniment
09 November 2020 până pe 08 April 2021


Organizator
CNIT SA


Locație
Constanta


Județ
Constanta