Il Volo - The Best of 10 Years

Il Volo - The Best of 10 Years

Celebrul trio IL VOLO pentru prima data în România

IL VOLO, cel mai cunoscut trio Italian din lume, vizitează pentru prima data România.

Concertul celor trei italieni va fi pe 15 iulie 2010 la Sala Palatului din Bucureşti. Aceştia vor prezenta  ,,10 years’’ – un spectacol care a obţinut cele mai bune rezultate din minunata lor carieră de 10 ani, şi care face parte din turneul lor mondial. Acesta aduce un omagiu a trei artişti unici, al căror talent se extinde dincolo de graniţele naţionale şi care au vândut milioane de copii de albune şi au cucerit topurile claselor mondiale.

Turneul ,,10 years’’ a început în septembrie 2019 cu un grandios concert la Arena di Verona şi va contiunua în America Latină – din Mexic până în Brazilia, unde mii de fani se bucură de IL Volo şi vor turna 12 state în anul 2020.

Din 2009, cei trei muzicieni au susţinut peste 300 de concerte în 210 oraşe de pe trei continente. Au cântat în cele mai prestigioase săli, precum Royal Albert Hall, Radio City Music Hall din New York, Arena di Verona în Italia. Peste 2 milioane de spectatori au participat la concertele lor.

Sunt aplaudaţi în întrega lume pentru farmecul lor tineresc pe scenă. Vocile lor unice şi abilităţile de cântare egale cu cei mai mari interpreţi clasici. Nu este întâmplător faptul că sunt numiţi ,,băieţii cu voci îngereşti’’ şi că sunt desemnaţi moştenitori ai celor trei tenori.

Deşi, doar 25 de ani, acum 10 ani Il Volo a răspândit frumuseţea muzicii clasice a operei tradiţionale şi a belcanto-lui italian în întrega lume. Ei înşişi spun că vor să arate continuitatea muzicii clasice şi să atragă tinerii spre ea.

Gianluca Ginoble, Ignazio Boschetto şi Piero Barone şi-au început cariera la vârsta de 14 ani când au apărut într-o emisiune TV. Producătorul le colectează într-un trio şi le dă numele inspirat Il Volo. Datorită talentului lor uimitor, de copil, aceştia împărtăşesc scena cu mari cântăreţi precum Barbra Streisand, Bono, Carlos Santana, Eros Ramazzoti. Sunt singurii interpreţi italieni invitaţi să participe la We Are The World For Haiti în 2010 cu 80 de vedete mondiale.

Au lansat cinci albume de studio cu statut de platină şi au două nominalizări la Grammy.

În 2015, faima lor se destramă în Europa după ce au câştigat concursul Sanremo cu piesa sa Grande Amore şi au reprezentat Italia la Eurovision. În 2019 se întorc din nou pe acceaşi scenă şi atrag dragostea publicului cu melodia Musica Che Resta.

Cu proiectul lor ,,Notte Magica – un omagiu adus celor trei tenori’’, îşi aduc un omagiu inspiraţiilor lor Carreras – Domingo - Pavarotti, iar în 2016 şi 2017 merg într-un turneu mondial cu un success fără precedent. Concertul lor de deschidere la Florenţa este susţinut chiar de Placido Domingo şi a fost difuzat în 500 de cinematografe din Italia şi din întrega lume.

Iar ultimul album al lor – Musica, cu melodia Musica Che Resta, câştigat în acest an de publicul Sanremo, este încă o dovadă a succesului lor fără margini. Albumul lor se află în Top 10 cele mai vândute albume de pe iTunes în 14 ţări – Malta, Brazilia, Israel etc., iar cel de-al doilea album cel mai bine vândut în Japonia după Bohemian Rhapsody.

Il Volo este, de asemenea, un favorit al Papei Francis. La începutul anului 2019, i-a invitat să participle la cea de-a XXVI-a Ziua Mondială a Tineretului din Panama, unde şi-au cântat Ave Maria într-un public de un million.

Concertul lui Il Volo va avea loc pe 15 iulie 2020, la Sala Palatului din Bucureşti. Biletele sunt la vânzare începând cu 18 decembrie 2019, în reţeaua Eventim, precum şi online pe Eventim.ro


Bilete pe https://www.eventim.ro/ro/bilete/il-volo-bucuresti-sala-palatului-543252/event.html

Informații Eveniment

Dată Eveniment
15 July 2020


Organizator
-----


Locație
Sala Palatului


Județ
Bucuresti