Earnings Report - Cum arata rezultatele financiare pe Pietele externe pentru Trimestrul I 2021

Earnings Report - Cum arata rezultatele financiare pe Pietele externe pentru Trimestrul I 2021

3 profesionisti in Piete de Capital, la a 2-a editie Earning Report din acest an


Earnings Report este primul eveniment din Romania dedicat rezultatelor financiare pe Pietele externe. Evenimentul va avea loc pe data de 5 august 2021, incepand cu ora 18:00, se va desfasura online si se adreseaza investitorilor individuali din Romania si celor interesati sa investeasca pe Pietele externe.

La fel ca si in luna mai, evenimentul va propune sa va intalniti cu 3 profesionisti de exceptie: Radu Puiu, Research Analyst XTB Romania, Catalin Chivu, Realizator "Feel The Markets"si Investitor cu peste 20 de ani de experienta pe Pietele de Capital si Ciprian Birsan, Business Analyst, Analist cu 17 ani de experienta pe Pietele de Capital.


Evenimentul il va avea ca moderator pe Mircea Iliescu, fondator BVBescu.ro si investitor cu peste 11 ani de experienta in Pietele de Capital.


Earnings Report este un eveniment organizat cu sprijinul XTB Romania, Evisara (partener tehnic), Financial Intelligence, Finzoom, InvestTenergy, Economistul.ro, Club Economic, Romania Durabila, Bucuresti Business, Prahova Business si Reusita TV (Parteneri media).


Accesul la eveniment este GRATUIT, dar necesita inscriere si confirmare din partea organizatorilor.


Care este tema evenimentului "Earnings Report - Cum arata rezultatele financiare pentru Trimestrul II pe Pietele externe"


Analizam companiile relevante listate pe Pietele externe pentru a afla:


  • cum arata rezultatele financiare pe primele 6 luni din 2021 si indicatorii importanti din raportari;
  • ce sectoare ar putea intra in atentia investitorilor in perioada urmatoare si de ce;
  • despre CFD-uri si cryptomonede si cum tranzactionam in aceste produse;
  • care este viziunea asupra evolutiei pietei, din perspectiva investitorilor individuali.

Programul evenimentului "Earnings Report - Cum arata rezultatele financiare pentru Trimestrul II pe Pietele externe":


17:50 – 18:00 – Accesul participantilor la evenimentul online

18:00 – 18:30 – Cum arata rezultatele financiare pe pietele externe, aferente Trimestrului II, companiile si sectoarele interesante pentru investitori - Radu Puiu, Research Analist XTB Romania

18:30 – 19:00 – Cum vor evolua pietele externe, care sunt riscurile si provocarile pe care le-ar putea infrunta in perioada urmatoare - Ciprian Birsan, Business Analyst

19:00 – 19:30 – Ce companii ar putea fi interesante pentru investitori in perioada urmatoare, despre CFD-uri si cryptomonede si cum tranzactionam in aceste produse - Catalin Chivu, Realizator al emisiunii “Feel The Markets”

19:30 – 20:00 – Discutie libera & Sesiune Q&A


Evenimentul se va desfasura online, se adreseaza investitorilor individuali din Romania si celor interesati sa investeasca pe Pietele externe si va avea loc pe data de 5 august 2021, incepand cu ora 18:00.


Informații Eveniment

Dată Eveniment
05 August 2021


Organizator
BVBescu.ro


Locație
Bucuresti


Județ
Bucuresti