Curs online Auditor în Domeniul Calității

Curs online Auditor în Domeniul Calității

Suntem încântați să vă prezentăm cursul online Auditor în Domeniul Calității, oferit de Top Quality Management - experți în formarea profesională a adulților, cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu. Acest curs vă va ajuta să vă dezvoltați competențele necesare pentru a conduce, organiza și efectua audituri în domeniul calității, respectând cerințele ISO 19011 și ISO 9001:2015.


Obiectivele Cursului:


Cunoașterea Principiilor, Tehnicilor și Instrumentelor de Audit: Veți învăța principiile esențiale ale auditului, tehnicile relevante și instrumentele necesare pentru a efectua audituri de calitate eficiente.


Audituri Interne și de Secundă Parte: Vă veți dezvolta competențele pentru a efectua audituri interne și audituri de secundă parte ale sistemelor de management al calității, documentate și implementate conform ISO 9001:2015.


Raportarea Rezultatelor Auditului: Veți învăța să raportați în mod eficient rezultatele auditului conform standardului ISO 19011:2018, contribuind astfel la îmbunătățirea continuă a sistemelor de calitate.


Cursul nostru este conceput pentru a vă oferi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a deveni auditor de calitate calificat și a vă avansa cariera în domeniul calității.


Date de Contact:


Telefon: 0733 822 020

Email: [email protected]

Website: www.cursuriautorizate.ro


Nu ratați oportunitatea de a vă dezvolta în domeniul calității și de a obține certificarea necesară pentru a deveni auditor în domeniu. Înscrieți-vă astăzi la cursul Auditor în Domeniul Calității și luați primul pas către o carieră de succes în managementul calității.

Informații Eveniment

Dată Eveniment
23 October 2023 până pe 26 October 2023


Organizator
Top Quality Management


Locație
București, România


Județ
Bucuresti