Conferința Zoom IN

Conferința Zoom IN

Pentru managerii și persoanele de HR interesate în a dezvolta strategii sănătoase pentru angajații și companiile lor, Azimut Happy Employees organizează în 27 aprilie, la The Office, evenimentul regional Zoom IN. Acesta va reuni 100 de participanți care alături de speakerii naționali și internaționali, vor dezbate cele mai stringente probleme și soluțiile la acestea. Tema evenimentului este organizational well-being (bunăstarea la locul de muncă).

​Plenară cu participare directă, cu studii de caz reale; workshop-uri practice, acoperind sfera financiară, emoțională și socială a well-being-ului organizațional; instrumente aplicabile, care să ușureze munca zilnică a managerilor și HR-ilor; plus, un masterclass cu locuri limitate- aceasta este modalitatea prin care conferința regională Zoom IN își propune să informeze și să educe reprezentanții companiilor asupra celor mai sănătoase strategii pentru angajații lor.

​Mai multe detalii despre conceptul evenimentului, agendă, speakeri, înscriei se pot găsi pe site-ul conferinței- www.happy-employees.eu/zoom-in-conference

​Evenimentul este susținut de NN și HR Enterprise, în parteneriat cu FlorArt, Exclusiv Catering&Events, CheerUp, ChicBijoux. 

Informații Eveniment

Dată Eveniment
27 April 2017


Organizator
Azimut Happy Employees


Locație
clădirea The Office, Cluj-Napoca


Județ
Cluj