Conferința Executarea silită în practică. Ediția a II-a

Conferința Executarea silită în practică. Ediția a II-a

Facultatea de Drept a Universității Alexandru Ioan Cuza și INPPA – Centrul Teritorial Iași în parteneriat cu Camera Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Iași, Baroul Iași și Editura Hamangiu organizează conferința Executarea silită în practică, ediția a II-a.

Evenimentul va avea loc în data de 19 mai, între orele 09:00 - 17:00 la Facultatea de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Amfiteatrul Paul Demetrescu.

Conferința este adresată tuturor celor preocupați de problemele pe care le ridică în practică procedura executării silite, recent modificată prin Legea nr. 17/2017.

Speakerii conferinței sunt practicieni recunoscuți, precum și profesori și autori de lucrări în materia executării silite.

Moderatorul conferinței este lectorul univ. dr. Nicolae Horia Țiț – Facultatea de Drept a Universității Alexandru Ioan Cuza și directorul INPPA – Centrul Teritorial Iași.

Experți invitați:

Prof. univ. dr. Traian BRICIU – Facultatea de Drept a Universității din București, Directorul Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților
Lector univ. dr. Mădălina DINU – Facultatea de Drept a Universității Titu Maiorescu din București, avocat în Baroul Ilfov
Dl. Bogdan DUMITRACHE – formator la Institutul Național al Magistraturii, executor judecătoresc
Lector univ. dr. Paul POP – Facultatea de Drept a Universității din București, avocat în Baroul București
Dr. Alina UNGUREANU – Avocat în Baroul București

Pentru detalii și înregistrarea la conferință, vă rugăm să accesați www.conferinte.hamangiu.ro sau să ne contactați la adresa de email [email protected].

Informații Eveniment

Dată Eveniment
19 May 2017


Organizator
Editura Hamangiu


Locație
Facultatea de Drept - Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iași


Județ
Iasi