Celine Dion Courage World Tour

Celine Dion Courage World Tour

Celine Dion, regina muzicii pop va concerta anul viitor, pe 29 iulie, in premiera in Bucuresti, pe Arena Nationala.

Biletele se vor pune in vanzare joi, 17 octombrie, ora 10.00.

Preturi bilete:

TEREN - Categoria 1 = 850 lei

TEREN - Categoria 2 = 575 lei

TEREN - Categoria 3 = 485 lei

TEREN - Categoria 4 = 385 lei

Categoria 1 - PREMIUM = 850 lei

Categoria 2 = 485 lei

Categoria 3 = 385

Categoria 4 = 275 lei

Categoria 5 = 225 lei

THE DIAMOND VIP PACKAGE = 3075 lei

THE RUBY VIP PACKAGE = 2075 lei

THE EMERALD VIP PACKAGE = 1975 lei

THE SAPPHIRE VIP PACKAGE = 1775 lei

THE OPAL VIP PACKAGE = 1175 lei

PACHET VIP DIAMOND

Un (1) bilet cu loc în primele cinci (5) rânduri (zona TEREN - Categoria 1)

Music. Fashion. Art. Essence.

·  Portofoliul turneului creat de un designer, special pentru VIP-urile Celine Dion

·  Include o colecție elegantă de Cadouri, Schițe, Ilustrații, Fotografii și Memorii

·  Fiecare portofoliu include o (1) ecuson cu șnur, personalizat comemorativ pentru VIP

PACHET VIP RUBY 

Un (1) bilet cu loc în primele zece (10) rânduri (zona TEREN - Categoria 1)

Music. Fashion. Art. Essence.

· Portofoliul turneului creat de un designer, special pentru VIP-urile Celine Dion

· Include o colecție elegantă de Cadouri, Schițe, Ilustrații, Fotografii și Memorii

· Fiecare portofoliu include o (1) ecuson cu șnur, personalizat comemorativ pentru VIP

PACHET VIP EMERALD 

Un (1) bilet cu loc în primele douăzeci (20) rânduri (zona TEREN - Categoria 1)

Music. Fashion. Art. Essence.

· Portofoliul turneului creat de un designer, special pentru VIP-urile Celine Dion

·      Include o colecție elegantă de Cadouri, Schițe, Ilustrații, Fotografii și Memorii

·      Fiecare portofoliu include o (1) ecuson cu șnur, personalizat comemorativ pentru VIP

THE SAPPHIRE VIP PACKAGE

Un (1) bilet premium (zona Categoria 1 Premium)

Music. Fashion. Art. Essence.

· Portofoliul turneului creat de un designer, special pentru VIP-urile Celine Dion

· Include o colecție elegantă de Cadouri, Schițe, Ilustrații, Fotografii și Memorii

· Fiecare portofoliu include o (1) ecuson cu șnur, personalizat comemorativ pentru VIP

PACHET VIP OPAL

Un (1) bilet premium (zona TEREN - Categoria 2)

Produse Celine Dion

  • Un (1) cadou VIP exclusive (creat special pentru VIP-urile Celine Dion)
  • Un (1) ecuson cu șnur, personalizat comemorativ pentru VIP

INFORMAȚII VIP DISCLAIMER

Toate achizițiile sunt finale. Nu se acceptă schimbarea sau rambursarea pachetului sub nicio circumstanță. Toate pachetele și conținutul acestora nu pot fi transferate altei persoane. Produsele VIP vor fi distribuite înainte de show; cu unele excepții. Artistul, turneul, promotorul, compania de bilete, locația sau orice alte părți afiliate nu sunt responsabile pentru informațiile eronate furnizate de consumator în momentul achiziției. Ecusoanele comemorative VIP au doar scop comemorativ. Ecusonul comemorativ VIP nu autorizează accesul în locație sau backstage. 

Produsele oferite in pachetele promotionale din cadrul evenimentelor nu sunt gestionate sau distribuite de catre Eventim.ro, ci de catre organizatorii evenimentului.

Celine Dion a lansat de curand trei noi piese de pe urmatorul album, Courage, care va aparea pe 15 noiembrie. "Imperfections", "Lying Down" si "Courage" sunt melodii cu o noua directie creativa pentru artista si vor putea fi ascultate live in timpul concertului de la Bucuresti. Fanii artistei o vor putea acompania si la hiturile care au facut-o atat de cunoscuta, « My heart will go on », « A new day has come », « Because you loved me », « It's all coming back to me » si multe altele. Artista care a bucurat milioane de inimi in intreaga lume in cei peste 30 de ani de cariera ajunge pentru prima data in Romania. Biletele pentru concert vor fi disponibile incepand cu data de 17 octombrie, ora 10 AM, ora Romaniei. Membrii fanclubului Team Celine vor putea cumpara bilete in exclusivitate printr-o perioada de pre-sale, urmand a exista cateva sesiuni de pre-sale limitate si pentru fanii inscrisi in bazele de date ale organizatorului, distribuitorilor de bilete sau partenerilor evenimentului. Concertul din Bucuresti face parte din turneul COURAGE WORLD TOUR, care promoveaza si primul album in limba engleza al artistei din ultimii 6 ani si va ajunge in aproape 100 de orase din intreaga lume.


"Marturisesc ca incercam de mai bine de 10 ani sa o aducem pe Celine Dion in Romania, dar ne-am tot lovit de reinnoirea anuala a faimoaselor ei rezidente in Las Vegas. Ne-am bucurat enorm cand a luat in sfarsit decizia de a porni intr-un turneu mondial, care va ajunge in peste 100 de orase, de pe toate continentele. In Romania, Celine Dion este una dintre cele mai indragite cantarete internationale, iar Bucurestiul va fi unul dintre putinele orase din Europa de Est unde va concerta, astfel incat asteptam si foarte multi fani din Serbia, Bulgaria, Turcia, Ucraina si Moldova." a declarat Laura Coroianu, organizator.

Considerata una dintre vocile iconice ale muzicii pop, Celine Dion va concerta in Capitala miercuri, 29 iulie 2020, pe Arena Nationala. Turneul COURAGE WORLD TOUR este produs de Concerts West/AEG Presents, concertul din Romania fiind organizat de Emagic. Biletele vor fi disponibile pe eventim.ro. Acestea vor costa intre 225 si 850 de lei (cu taxe si comisioane incluse) in functie de distanta fata de scena. Toate biletele sunt cu loc - inclusiv zona de gazon va avea sectoare de scaune. De asemenea, vor exista si pachete VIP pentru acest eveniment.

Despre Celine Dion

Celine Dion continua sa doboare recorduri cu spectacolele rezidenta din Las Vegas - The Colosseum at Caesars Palace, unde a concertat de peste 1,100 de ori pentru peste 4.5 milioane de fani. In iunie 2018, Celine a luat o pauza de 2 luni pentru a se dedica turneului sold-out de peste ocean, CELINE DION LIVE 2018, concertand in peste 22 de spectacole in 12 orase din Asia, Australia si Noua Zeelanda. Turneul a fost unul din cele mai bine vandute din 2018, cu incasari de aproape 57 de milioane de dolari si un public de 260.000 de oameni. Celine a ajuns pe primul loc si in clasamentul US Dance Club in luna iulie 2018 cu remix-ul single-ului Ashes din filmul Deadpool 2. Pe 8 iunie 2019, rezidenta de 16 ani, din Las Vegas a celebrei artiste s-a incheiat.

Acces minori:

Accesul copiilor mici la concert nu este recomandat din cauza sunetului foarte puternic. Insa daca parintii aleg sa vina insotiti de cei mici, o vor face pe propria raspundere, achizitionand bilete de acces si pentru acestia. Accesul in zona de concert se va face doar in baza unui bilet valid, indiferent de varsta. Totodata, recomandam parintilor sa le asigure copiilor casti de protectie. Minorii trebuie sa fie insotiti de un adult.

Acces persoane cu dizabilitati:

Persoanele cu dizabilitati sunt rugate sa trimita un email cu cererea lor la [email protected]


Biletele se pot achizitiona de pe https://www.eventim.ro/ro/bilete/celine-dion-courage-world-tour-bucuresti-national-arena-534127/event.html

Informații Eveniment

Dată Eveniment
29 July 2020


Organizator
-----


Locație
Bucuresti, Arena Natională


Județ
Bucuresti