Business Elite

Business Elite

"BUSINESS ELITE" este un eveniment organizat de Ai'me Cristie şi fundaţia Hearts of Hearts România. 

Principiile și procedurile aplicate vor ajuta la definirea unor obiective clare în cadrul companiilor, la strategizarea și la transformarea obstacolelor anterioare. Aceste proceduri vor asista în continuare la remodelarea structurilor aferente și la restructurarea acestora în valorile liderului companiei. 

Recunoașterea adevăratei intenții în spatele businessului, definirea clară și etapizarea viziunii liderului duc la succesul, prestigiul, profitul sporit și totodată la eficientizarea echipelor de lucru. 

Cheia pentru a atinge această transformare este definirea pas cu pas a unităților, părților care construiesc, constituie lumea afacerilor și în primul rând pe cea personală. 

Acest eveniment durează patru zile și va avea cu siguranță un impact asupra felului în care ne vedem ca prezență sufletească, inițiator al master planului companiei pe care o avem, lider al lumii de afaceri. 

Aceste structuri aduc claritate în strategia și viziunea de afaceri, armonizând interacțiunile umane prin deschiderea comunicării între lideri, managementul și forța de muncă a businessului. 

Procedurile prezentate au luat viață în urma unor cercetări profunde făcute de către doctorul John Demartini și au la bază neuroplasticitatea creierului. 

Dr. John Demartini este specialistul cu renume mondial, cercetătorul, autorul și educatorul global care a studiat peste 280 de dis-cipline pentru a aduce soluții viabile umanității. Soluțiile developate sunt aplicabile în toate domeniile, sectoarele și la toate grupele de vârstă. 

În acest moment la nivel global este considerat cel mai eficient model de restructurare a unui business care duce la creșterea profit-abilității cu peste 80%. 

Te invităm să participi la acest eveniment! 
Când şi unde? 
19-22 ianuarie 2016 l Grand Hotel Italia din Cluj 
Taxa de participare este de 690 euro 

Informaţii şi rezervari la numărul de telefon 0740.900.567 sau pe adresa de e-mail heartsofheartsint@gmail.com 

Va rugam sa ne acordati 3 minute din timpu dumneavoastra, pentru a răspunde la cele 5 întrebări de mai jos si a finaliza inscrierea la acest evenient. 
Îţi mulţumim! 

~Echipa Hearts of Hearts

Informații Eveniment

Dată Eveniment

19 January 2017

Organizator

Hearts of Hearts Foundation Romania

Locație

Grand Hotel Italia Cluj

Județ

Cluj