"BEASTY", Performance art

"BEASTY", Performance art

Performance art: Reading & Halloweening;

Evenimentul are loc pe 31 octombrie, incepand cu ora 7 pm, în cadrul expoziției BestiART by Dan Botezan, Vali Irina Ciobanu, Julia Kalman, la Galeria de Artă "ORIZONT", din Bucuresti.

Participanți:

Cezarina Anghilac (prozator). Născută la 27 septembrie 1984, Cezarina a studiat sociologia și antropologia în cadrul Universității din București, iar în 2015 a urmat cursurile Atelierului SF&F, organizat de Revista de povestiri și Bookblog. A îngrijit, timp de doi ani, sumarul Revistei de suspans. Este autoarea volumului de povestiri Cine doarme și visează (2017), distins cu premiul AntareSFest pentru Cel mai bun debut SFFH al anului 2017 în volum propriu. Publică în mod curent proză scurtă în Gazeta SFArgos MagazineRevista de suspansFamilia, Iocan s.a. Cea mai recentă apariție în volum este în antologia Cele mai frumoase povestiri Science Fiction & Fantasy ale anului 2017, editată de Michael Haulică (2018).

Julia Kalman (prozator, traducător literar). Născută în București pe 29 mai, Julia a studiat la Liceul "Hermann Oberth" din București, la Universitatea București și la Universitatea "Dimitrie Cantemir". A lucrat ca traducător-interpret și secretar literar, iar din 2020, ca traducător literar. După debutul în volum, din anul 2012, cu un roman, au urmat: romanul Antimemoriile unei Muze (2016), volumele de proză Cartea Dragostei și a Bârfei (2022) și Minciuni în Flux Liber (2022), precum și versiunile în limba engleză, în traducere proprie, Book of Love and Gossip - Japan (2022) și Book of Love and Gossip - Europe (2022). Julia este traducătoarea scriitorului Nan Constantin Ilie. A tradus romanele: Don't Shed No Tears (2020), Born on the Dark Side (2021) și ADAGIO (2022). Sursa ei de inspirație este arta, în toate formele ei. În 2020, Julia Kalman a fost nominalizată în PRO TV Top 5 Scriitoare.

Marcel Chițac (prozator);

Anca Hirschpek (poet);

Mark Perpits (prozator);

A.B.ZAR (prozator);

Mihaela Marilena Chițac (poet, prozator);

Nan Constantin Ilie (prozator);

Roxana Ruscior (prozator).


Vă așteptăm!!! Informații Eveniment

Dată Eveniment
31 October 2022


Organizator
Uniunea Artiștilor Plastici din Romania, Galeria "ORIZONT"


Locație
Bucharest


Județ
Bucuresti