Atelier de explorare interioara si armonizare

Atelier de explorare interioara si armonizare

De numerosi ani am ghidat peste 1000 de persoane sa isi constientizeze lumea lor interioara si sa o transforme, dupa ce inainte am trait eu insami aceasta experienta.   Este vorba despre un proces foarte concret: sa ne constientizam emotiile, gandurile, sa le gasim sursa pentru a putea ALEGE ce hranim in noi si ceea ce vrem sa transformam.

Sa recunoastem vocea Sufletului si vocea egocentrica.  In paralel cu acest proces de transmutare facem conexiunea interioara in constiinta.  Se dezvolta Prezenta si Constiinta.

Este un proces care schimba vibratia noastra energetica, ne transforma, dincolo de intelegerea noastra mentala. Propun o cale adaptata timpurilor noastre si capacitatilor oamenilor de astazi.

  Acest seminar se adreseaza persoanelor care vor sa depaseasca intelegerea mentala si sunt interesati de o transformare concreta.  Ingredientele principale ale atelierului: meditatii, ascultarea spatiului interior, cunostiinte despre campurile subtile (eteric, emotional, mental si sufletesc) si despre conexiunea interioara.

Rada Pantea- ghid de conexiune interioara, Strasbourg si Bucuresti in cadrul Solisis (www.solisis.org) si presedinta bibliotecii Pythagora Strasbourg.​CAND: joi 21 noi, ora 18.30-21.30 
UNDE: zona Magheru (Carturesti) Intrarea Str. Arthur Verona, Nr.14, Sc. C, Et.2 Ap. 32, Interfon 32C (vis-a-vis de Terasa Verona)
PARTICIPARE: 150 ron
INSCRIERE OBLIGATORIE, locuri limitate, la: [email protected]


Acest atelier poate fi apofundat prin cursul de Autocunoastere si armonizare pe SKYPE,  dureaza 7 saptamani, detalii aici
sau RETREAT in Apuseni , 3 zile de Pace, la 1400m

Informații Eveniment

Dată Eveniment
21 November 2019


Organizator
Centrul Solisis


Locație
zona Magheru (Carturesti) Intrarea Str. Arthur Verona, Nr.14, Sc. C, Et.2 Ap. 32, Interfon 32C (vis-a-vis de Terasa Verona)


Județ
Bucuresti