Publică în mod gratuit un comunicat de presa pe această platformă. ÎNREGISTREAZĂ-TE!
( Află despre opțiunile și extraopțiunile contului facând click aici )

Pompă de presiune cu rotor semideschis tip MTB

Cu ajutorul unor configurații specifice vei avea soluțiile tehnice potrivite într-un timp util. În noul magazin online Soluții Pompare Fluide vei găsi pompele submersibile, electropompe verticale, de drenaj, mixere, centrifuge și cu rotor semi deshis de la Grundfos și de la alte branduri.

Dacă ești în cautarea unei pompe de apa sau a unui grup de pompare noi putem să te ajutăm cu recomadări și cu achiționarea produselor dorite. Atunci când dorești să achiziționezi un sistem pentru fluide e bine să ai în calcul următoarele idei:

  • Debitul pompei este un criteriu foarte important deoarece prin intermediul acestuia poate fi aflat timpul necesar eliminării apei. Având in vedere acest lucru recomandăm achizitionarea unei model cu un debit cat mai mare.
  • În stransă legatura cu debitul se afla presiunea, un alt criteriu important. La fel ca si in cazul debitului si presiunea trebuie sa fie cat mai mare.
  • În cazul in care pompa de apa sau grupul achiziționat va fi utilizat foarte des, consumul de energie reprezintă un criteriu ce trebuie avut în vedere în momentul achiziționării unei astfel de pompe. In acest sens recomandăm alegerea celor mai recente modele deoarece acestea au un consum redus de energie.

E important să alegi modelul în funcții de detaliile tehnice. Mai sunt cateva specificații și recomandari pentru modelul de pompa industriala cu presiune tip MTB.

Condiţiile de funcţionare: presiunea minimă pe aspiraţie este în conformitate cu curba NPSH plus o marjă de siguranţă de cel puţin 2 m. Presiunea maximă pe aspiraţie este limitată de presiunea maximă de funcţionare. Presiune minimă aspiraţie – NPSH, calculul presiunii pe aspiraţie "H" este recomandat când:

• temperatura lichidului este mare

• debitul este semnificativ mai mare decât debitul nominal

• apa este pompată de la adâncime

• apa este pompată prin conducte lungi

• condiţiile pe aspiraţie sunt slabe.

Pentru a evita cavitaţia, asiguraţi-vă că există o presiune minimă pe partea de aspiraţie a pompei.

Temperatura mediului: Maxim +60°C. Dacă temperatura mediului depăşeşte +60°C sau dacă motorul este instalat la mai mult de 3500 m deasupra nivelului mării, puterea nominală de ieşire (P2) se va reduce din cauza densităţii scăzute şi în consecinţă a efectului de răcire scăzut al aerului. În astfel de cazuri, poate fi necesar să se utilizeze un motor cu o putere mai mare.

        Pentru mai multe detalii vă așteptăm în magazinul nostru online dedicat aplicațiilor industriale https://www.solutiipomparefluide.ro/12-aplicatii-industriale

 

Date de Contact

Nume companie: Solutii Pompare Fluide
Persoană de contact: Bogdan Popa
Telefon: 0314252495