Publică în mod gratuit un comunicat de presa pe această platformă. ÎNREGISTREAZĂ-TE!
( Află despre opțiunile și extraopțiunile contului facând click aici )

Cautati o locatie frumoasa pentru Revelion?

V-ati saturat de vechile revelioane petrecute in familie,  iar anul acesta vreti sa petreceti intr-o locatie frumoasa alaturi de cei dragi? Au mai ramas mai putin de zece zile pana la marea petrecere, de aceea este timpul sa va hotarati asupra locatiei. Cel mai bun mod in care va puteti rasfata cu adevarat de Revelion este la un restaurant bun, alaturi de familie sau prieteni, ciocnind un pahar de vin si ascultand o muzica buna. Restaurantul din Constanta New Pizzico este o gazda deoasebita ce organizeaza cele mai spectaculoase petreceri de sarbatori, preparate speciale, servire impecabila, bauturi sofisticate, muzica buna si foarte multe surprize va asteapta la trecerea dintre ani.

Vreti sa va rasfatati de Revelion? Foarte aproape de Marea Neagra, restaurantul din Portul Tomis New Pizzico va ofera si o priveliste superba, intr-o zona cu deosebita din punct de vedere istoric, centrul vechi al orasului Constanta. Revelionul petrecut la restaurant este un rasfat atunci cand in meniu gasiti cele mai bune preparate, delicii culinare pe care nu le puteti gati acasa, combinatii de bauturi care mai decare mai deosebite, muzica frumoasa care sa anime atmosfera, vinuri de soi si nu in ultimul rand servire ireprosabila si impecabila din partea personalului.

Restaurantul din centrul vechi al Constantei New Pizzico este o alegere ideala pentru petrecerea sarbatorilor in familie, cu prietenii sau cu persoana iubita, deoarece are toate atuurile unui restaurant de soi, cu preparate speciale care va vor face sa simtiti magia sarbatorilor traditionale, dar si cu amabilitatea, caldura si buna dispozitie a personalului

 

Date de Contact

Nume companie: New Pizzico
Persoană de contact: New Pizzico
Pagină web: http://newpizzico.ro/