Publică în mod gratuit un comunicat de presa pe această platformă. ÎNREGISTREAZĂ-TE!
( Află despre opțiunile și extraopțiunile contului facând click aici )

A+E Networks® UK il numeste pe Luke Duffy Ad Sales Vice President

A+E Networks® UK anunta astazi numirea lui Luke Duffy in functia de Ad Sales Vice President, urmand sa lucreze cu portofoliul de televiziuni (HISTORY™, Lifetime®, Crime + Investigation® si H2®) din Marea Britanie si din pietele internationale. Duffy se alatura trustului global media din 14 martie 2016.

Ocupand anterior functia de Head of Trading la televiziunea britanica Channel 5 si avand o experienta vasta in agentii (Aegis, Starcom), Duffy va conduce echipa de vanzari de publicitate, cu sediul in Londra, a A+E Networks UK. Mandatul sau are ca obiective atragerea veniturilor din spoturi publicitare si nu numai, pentru televiziunile comerciale pe care le coordoneaza, in Marea Britanie, Benelux, Romania, Polonia si Africa. Initierea vanzarilor pe noi piete va fi o prioritate pentru Duffy.

Duffy va gestiona relațiile actuale și viitoare cu agentiile de vanzari ale A+E Networks din mai multe tari, printre care Sky Media, RTL Netherlands, DSTV Media Sales (Africa), Polsat Media (Polonia) si Transfer (Belgia). De asemenea, el va fi responsabil pentru campaniile pan-regionale de vanzari de publicitate.

Duffy ii va raporta lui Nicolas Eglau, Chief Operating Officer in cadrul A+E Networks UK si General Manager pentru tarile nordice, Benelux si CEEMEA.

 Aceasta numire este foarte importanta pentru A+E Networks UK. Vanzarile de publicitate, in toate formele, vor sustine cresterea companiei noastre in viitor. Experiența vasta a lui Luke, atat in agenție, cat si in televiziune, este foarte valoroasa si ne va ajuta sa ne indeplinim obiectivele strategice pe toate piețele”, a declarat Nicolas Eglau.

Astept cu nerabdare ca aceasta noua provocare sa inceapa, alaturi de A+E Networks. Este o piata foarte dinamica și vreau sa valorific cat mai multe oportunitati pe canalele si teritoriile A+E”, afirma Luke Duffy.

Aceasta este cea mai recenta numire intr-o pozitie de conducere in cadrul A+E Networks UK. Compania a anuntat saptamana trecuta ocuparea functiei de vicepresedinte de operatiuni de catre Matt Westrup.

 

Despre A+E Networks® UK

A+E Networks® UK este un joint venture intre A+E Networks® si Sky. Acesta detine in portofoliu canale de televiziune tematice, cu continut de calitate, precum HISTORY™, HISTORY™ HD, Lifetime®, Lifetime® HD, Crime + Investigation®, Crime + Investigation® HD si H2®. A+E Networks® UK a fost lansat in noiembrie 1995 si opereaza in prezent 19 canale, cu 118 milioane de abonati, transmise in 45 de milioane de locuinte din 90 de tari, din Regatul Unit, Scandinavia, Benelux, Europa Centrala si de Est, Africa Sub-Sahariana si Orientul Mijlociu. 

Date de Contact

Nume companie: A+E Networks UK
Persoană de contact: Diana Bucuroiu, Golin