Zona intimă nu ar trebui să miroasă nici a cocos, nici a trandafiri și nici a iasomie

Vaginita bacteriana poate fi usor tratata de medic Igiena intima - fara parfum, fara alergeni

Multe fete se îngrijorează dacă miros sau nu "normal" “acolo”. Nu vor să aibă niciun miros, poate doar mirosul de flori proaspăt tăiate.

‼Breaking News‼ Vaginul nimănui nu miroase ca un pat de trandafiri. Asta pentru că ești o persoană reală, nu o păpușă Barbie.

De unde a apărut această frică? Ce te face să crezi că este ceva în neregulă cu o parte din corpul tău care este complet normală și naturală?

Acesta este rezultatul mesajelor absurde pe care le primești în fiecare zi. Vezi femei subțiri la televizor și crezi că așa ar trebui să arăți. Vezi un ten perfect în reviste și te întrebi de ce porii tăi nu sunt invizibili.

La fel, vezi produse de igienă intimă cu parfum floral și înțelegi din asta că modul în care miroși în mod natural nu este în regulă.

Un vagin sănătos este populat cu lactobacilli folositori - bacterii bune care fac vaginul ușor acid pentru a proteja împotriva microorganismelor.

Parfumul din produsele de igienă intimă modifică chimia vaginală delicată, făcând mai mult rău decât bine. În plus, unele dintre aceste produse conțin iritanți și potențiali alergeni.

Singurul motiv real de îngrijorare este dacă simți un miros care nu este normal pentru TINE. Dacă te îngrijorează un miros neobișnuit, ai putea avea vaginită bacteriană și aceasta poate fi ușor tratată de medicul tău.

 

Danciug Adrian – Medic Specialist Obstetrică - Ginecologie

Maternitatea MedLife Eva Brașov

Adresa: Str Livada Vulturului, Nr. 10

Tel. programare: 0268 960

Informații de contact

Nume Companie

Danciug Adrian – Medic Specialist Obstetrica - Ginecologie

Persoana de contact

Anton Georgiana - Manager Relatii Publice

Telefon

0758074723

E-mail