Zambetele copiilor ne bucura si pe noi si pe voi

stomatologie copii stomatologie copii

Stim cu totii cat de important este un start bun in viata, iar acest lucru se aplica inclusiv in cazul danturii unui copil, a importantei ingrijirii dintilor pentru a evita durerile cauzate de carii, pentru a avea o dantura sanatoasa si un zambet minunat. Recomandarea noastra este desigur preventia, iar aici se incadreaza mersul la stomatolog cat mai devreme cu putinta, nu doar pentru observarea problemelor in stadiu incipient, ci si pentru familizarizarea micutilor cu medicul stomatolog. Programarile timpurii vor ajuta medicul stomatolog sa efectueze o examinare rapida, cei mici se vor obisnui cu zgomotul, cu instrumentele medicale si vor elimina teama de stomatolog. Clinica de stomatologie Bucuresti, Neoclinique ofera un mediu optim si confortabil pentru tine si cel mic.


Cu cat mergem mai des la stomatolog, cu atat mai mult evitam formarea cariilor de biberon si acelora timpurii! La copii, cariile dentare sunt un motiv de scadere a performantelor academice, nutritie deficitara si chiar scaderea stimei de sine. Puteti alege, de asemenea pentru prevenirea cariilor si sigilarea dentara, aceasta metoda ofera o bariera fizica ce tine bacteriile departe de sursa lor de nutrienti. Protejam dintisorii celor mici cat de poate de mult, ii periem de cel putin 2 ori pe zi si facem cunostina cu medicul stomatolog cat mai devreme cu putinta.


Cea mai des intalnita problema la copii este demineralizarea dintilor, numita si decalcifiere, cauzata de acumularea pe suprafata smaltului dentar a placii bacteriene, pe termen lung. Bacteriile pot ataca smaltul. Depistarea din timp a acestei probleme este foarte importanta, pentru pastrarea dintilor de lapte pe arcada.


La Noclinique ii invatam pe cei mici periajul corect si formam o ralatie medic-pacient de durata. Un sfat important este acela sa evitati utilizarea unei paste de dinti fluorurate pana la varsta de doi ani sau pana cand sunt capabili sa scuipe pasta de dinti fara a o inghiti.