WOW by VINIMONDO - 30 mai - Palatul Bragadiru

Degustare de vin de portofoliu Portfolio Tasting

 

 

Comunicat de presă

București, 16 aprilie 2019

 

 

VINIMONDO, importatorul numărul unu de vinuri premium și super premium destinate segmentului HoReCa din România, organizează cu ocazia aniversării a zece ani de activitate prima degustare profesională a vinurilor din portofoliul său.

Dată fiind mărimea impresionantă a portofoliului VINIMONDO, ce numără peste 1,000 de etichete din majoritatea regiunilor viticole importante ale lumii, evenimentul are loc la Palatul Bragadiru în data de 30 mai 2019, sub numele “World Of Wines by VINIMONDO”  (pe scurt, WOW). Vor fi prezenți, atât producătorii (personal sau prin reprezentant), cât și partenerii companiei, distribuitorii, reprezentații HoReCa, Wine Bars și Wine Shops.

“Suntem încântați să putem organiza evenimentul <<World Of Wines by VINIMONDO>> odată cu aniversarea a 10 ani. Este o oportunitate fantastică să aducem împreună producătorii pe care îi reprezentăm în România, partenerii noștri din piață și iubitorii de vinuri în general, evenimentul fiind deschis și publicului larg. Este modul nostru de a le mulțumi pentru parteneriat și susținere, pentru deschiderea pe care o au în a promova cele mai bune vinuri din lume, precum și pentru efortul pe care îl fac permanent de a le oferi publicul iubitor, de altfel principalul beneficiar. La WOW, primul “Professional Portfolio Wine Tasting” din România”, cum ne place să credem că este, vor fi reprezentate peste 70 de crame și vor putea fi degustate peste 200 de vinuri atent selectate.”, a declarat Liviu Guțuțui - General Manager & Owner VINIMONDO.

Evenimentul va avea trei momente importante: masterclassuri de specialitate, degustarea pentru specialiștii HoReCa și degustarea pentru public. și pentru că evenimentul este unul cu însemnătate dublă, seara se va încheia cu Gala Premiilor VINIMONDO și petrecerea aniversară.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

 

VINIMONDO este un importator de vinuri premium cu o experiență de mai mult de 10 ani pe piața din România. Portofoliul VINIMONDO acoperă țări precum Italia, Franța, Spania, Germania, Austria, Slovenia, Statele Unite ale Americii, Australia, Argentina, Chile, Africa de Sud și Liban, precum și vinuri reprezentative din aceste țări, de la Brunello-ul italian, la șampania sau Chablisul franceze, la Malbecul argentinian sau Rieslingul german și până la sud africanul Vin de Constance.

 

 

Informații de contact

Nume Companie

VINIMONDO

Persoana de contact

BIANCA BUCUR

Telefon

0749033999

E-mail