Vrei să-ți poziționezi site-ul în prima pagină pe Google?

prima pagina pe Google prima pagina pe Google

Vrei să-ți poziționezi site-ul în prima pagină a motorului de căutare Google? Vrei să atragi mai mulți clienți în locația ta sau să crești vânzările online?


Echipa noastră se ocupă de tot ce este necesar pentru a îmbunătăți poziția site-ului tău în clasamentul motorului de căutare: creăm texte pentru site-ul tău, optimizăm codul sursă pentru o indexare rapidă în Google, scriem și publicăm articole publicitare despre produsele și serviciile pe care le oferi în ziare online, reviste online și bloguri. Pe scurt: SEO și promovare online.


Fii cu câțiva pași înaintea concurenței! Investește acum în SEO și vei culege roadele în toamnă! 


Rezultatele SEO devin vizibile după 3-4 luni de la începerea campaniei. Site-ul tău va înregistra o creștere constantă de la lună la lună, însă pentru cuvintele cheie mai competitive, rezultatele semnificative apar în general după 4 luni. Prin urmare, dacă în domeniul tău de activitate vârful interesului este în sezonul toamnă-iarnă, trebuie să începi din vară să lucrezi la optimizarea site-ului tău.


Marele avantaj SEO : rezultatele obținute sunt de lungă durată, pe o perioadă de mulți ani, atunci când este realizat corect. Odată obținută prima pagină pe Google, în top 5, este necesară doar o mică intervenție o dată la 1-2 ani. În schimb, când plătești reclamă la Google și Facebook, de îndată ce s-au consumat banii, nu mai ai clienți! SEO îți aduce ani de zile clienți în mod constant și îți ține în viață afacerea.


SEO-ul este extrem de rentabil și pe termen scurt și mediu pentru multe domenii de activitate, în special pentru servicii și afaceri locale. De exemplu, dacă deții o sală de evenimente sau un restaurant, cu un client adus pe lună prin intermediul optimizării SEO, vei recupera investiția. La fel și în cazul unui cabinet de avocatură sau în cazul unui cabinet medical – cu 1-2 clienți aduși lunar prin SEO, vei recupera investiția.   


oSEOm Media = Experți în SEO & Promovare Online.

Îți poziționăm site-ul în prima pagină pe Google.ro!


Informații de contact

Nume Companie

Oseom Media Srl

Persoana de contact

Alina

Telefon

0746921754

E-mail