Vrei sa economisesti la factura de curent? Alege sa folosesti becuri led!

becuri led becuri led

Alegand sa folosesti becuri led vei ajunge sa economisesti cu pana la 50% la factura de curent electric

Exista tot mai des discutii interesante despre posibilele economii personale pe care le putem face zilnic, dar de multe suntem reticenti sa alegem varianta mai costisitoare de azi, dar care ne va aduce economii importante pe termen lung.

becuri led

Cosumul de curent electric de acasa este o discutie tot mai des intalnita in randul oamenilor, mai ales datorita aparitiei pe piata a tehnologiei de iluminat pe baza de led si implicit acum a cunoscutelor becuri led.

De ce e indicat sa folosesti becuri led in detrimentul celor clasice?

Varianta cu led este din ce in ce mai prezente pe piata in ultimii ani. Becurile led au ajuns sa fie si din ce in ce mai accesibile oferind in aceleasi timp un numar mare important de beneficii.

Cum cele economice le-au eliminat aproape in totalitatea pe cele clasice, acum utilizarea unui sistem de iluminat pe baza de led va acapara piata din ce in ce mai tare oferind mai multe avantaje ce le sustin folosirea si le va elimina implicit pe cele economice.

Este multe discutii si comparatie despre cum iti vei amortiza investitia in achitizia unor becuri led si cum acestea, pe termen lung, iti vor oferi numai beneficii din mai multe puncte de vedere.

In tabelul de mai jos, vei putea sa vezi o comparatie simpla si eficienta intre varianta unui bec led si varianta unuia economic, pentru a putea vedea diferentele si avantajele pe care le ofera fiecare dintre acestea.

 

Utilizare 4h/zi Bec led Bec econmic
Consum de putere (watt) 9,5 15
Intensitate luminoasa (lumeni) 800 700
Durata de utilizare (ore) 15.000 10.000
Pret mediu (lei) 8 10
Consum mediu/luna (lei) 5.5 8.7
Consum mediu/an (lei) 66 104.4

 

Analizand putin tabelul de mai sus, se observa clar ca avantajele pe care le ofera aceasta noua tehnologie fata de cea veche

Practic, pe langa economia financiara pe care o poti face utilizand cea mai noua tehnologie, aceasta iti va oferi si beneficii din punct de vedere calitativ (lumina mai puternica, durata de viata mai mare si asa mai departe).

De asemenea, mai trebuie mentionat si faptul ca becurile led, fata de cele economice, ofera toata intensitatea luminii emise instant, deoarece acestea nu au nevoie de o perioada de incalzire pana cand sa ajunga la nivelul de iluminare maxim.

Pe piata exista o variatate de becuri led dintre care poti alege fix ce ai nevoie la un pret foarte avantajos

Magazinul online de iluminat Led Concept iti ofera cele mai ieftine becuri led de pe piata. Aici vei gasi o gama foarte variata de produse la cele mai mici preturi.

Profita si tu de toate avatajele pe care noua tehnologie de iluminat cu led ti le poate oferi la niste super preturi!

Informații de contact

Nume Companie

Led Concept

Persoana de contact

Led Concept

Telefon

0734635073

E-mail