VFI Shop- Accesorii Auto/Moto , Casa&Gradina , Bricolaj

Accesorii Auto/Moto Casa&Gradina Bricolaj VFIShop.Ro

Luna februarie a acestui an , vine cu o noua oportunitate de shopping online. VFI Shop( VFI ONLINE SHOPPING SOLUTION PRESTIGE SRL)-(www.vfishop.ro) , a luat nastere din dorinta de a oferii produse de calitate clientilor din Romania.

VFI Shop , este un magazin online , care comercializeaza produse de cea mai buna calitate ,din diferite categorii precum Accesorii Auto / Moto , Casa&Gradina , Bricolaj , Articole Copii si nu numai.

Adaosul comercial practicat de VFI Shop este intre 30 si 65% , astfel clasandu-se printre magazinele online cu cele mai bune preturi de pe piata .

Pe VFI Shop oricine poate comanda.Nu conteaza daca ai 18 sau 70 de ani ,daca sti sau nu sa folosesti tehnologia ,VFI Shop vine cu solutii pentru toate varstele.Poti comanda foarte usor apeland numarul de telefon din pagina de contact , trimitandu-ne un mesaj clasic sau pe whatsapp,un email ,pe facebook de pe pagina oficiala @vfishop sau direct din platforma www.vfishop.ro.

Si pentru ca ne pasa de clientii nostri si stim ca nimeni nu e perfect , oferim transport de la 9.99 Lei cu livrare in Easy Box si 15 lei direct la usa casei , iar in cazul in care produsul prezinta "defectiuni" sau nu este ceea ce si-a dorit clientul , returul este GRATUIT din partea casei . Garantam restituirea banilor in maxim 7 zile lucratoare in contul indicat de client.

Esti persoana Juridica si doresti sa incepi o colaborare cu un partener aproape la fel de tanar ca si tine? Nimic nu e mai simplu , oferim discount-uri de pana la 25% la comenzi en-gros.

Daca ti-am atras atentia, te asteptam pe pagina noastra www.vfishop.ro sa arunci o privire!


Vidale Flavius-Roberto - Administrator VFI ONLINE SHOPPING SOLUTION SRL

0734578029

[email protected]

www.vfishop.ro

Mehadia,Nr.555 , Caras-Severin

CUI:45613218

J11/67/2022


Informații de contact

Nume Companie

VFI ONLINE SHOPPING SOLUTION PRESTIGE SRL

Persoana de contact

Vidale Flavius Roberto - Administrator

Telefon

0734578029

E-mail