Verdict.ro jurizează cele mai frumoase ținute la PetExpo 10

Verdict.ro jurizează cele mai frumoase ținute la PetExpo 10 Verdict.ro jurizează cele mai frumoase ținute la PetExpo 10

La împlinirea celor zece ani de existență, PetExpo 10, cel mai mare târg dedicat animalelor de companie, vine cu o premieră inedită: o secțiune de fashion în cadrul evenimentului. Posesorii de animale de companie vor găsi la PetExpo momentul ideal pentru a-și etala ținutele alături de patrupedele care îi vor însoți. Verdict.ro, partenerul evenimentului, va juriza și premia cele mai stilate, nonconformiste și autentice ținute.

În cele trei zile ale evenimentului, 15 – 17 iunie, vizitatorii împreună cu animăluțele lor de companie sunt așteptați să își etaleze ținutele pe covorul roșu pregătit pentru a impresiona juriul Verdict.ro.

Pentru cei pasionați de street fashion, organizatorii evenimentului vor amenaja covorul roșu și poarta PetExpo 10, precum și corner-ul Verdict.ro. Toți cei care se vor fotografia în aceste zone împreună cu animăluțele lor, se vor putea înscrie în concurs postând poza pe rețelele de socializare alături de hastagurile: #PetExpoStreetFashion #Verdict.ro #PetExpo10.

Cele mai cool ținute stăpân - patruped vor fi publicate pe site-ul Verdict.ro, într-o secțiune dedicată evenimentului, iar perechea câștigătoare va fi declarată "Human & Pet of the year" și va face subiectul unui interviu special.

Ne bucurăm să organizăm acest concurs alături de cei de la Verdict.ro. Începând cu acest eveniment, vrem să facem o tradiție din aceasta colaborare, iar oamenii să vină mereu îmbrăcați în ținute cool, asortate cu animalele lor de companie. Ne dorim ca fiecare târg PetExpo să devină o sărbătoare pentru iubitorii de animale, definită prin eleganță și stil”, spune Ilie Pană, organizatorul târgului PetExpo.

Programul evenimentului și cel al fotografului vor fi disponibile pe site-ul PetExpo și pe pagina de Facebook – PetExpo România.

La PetExpo 10, cel mai mare târg dedicat animalelor de companie, sunt așteptați peste 10.000 de vizitatori, iubitori de animale care își doresc o experiență unică pentru ei și patrupedul lor.

Costul unui bilet la PetExpo este de 20 de lei, iar cei care le vor achiziționa online de pe site-ul evenimentului, pana la 1 iunie 2018, vor beneficia de un discount de 50%.

 

Informații de contact

Nume Companie

Creative Business Management

Persoana de contact

Antonina Peatcoschi

Telefon

0734078803

E-mail