Vata minerala te va ajuta sa faci cele mai bune izolari din toate timpurile!

vata minerala vata mierala

In prezent, piata materialelor de constructii este formata dintr-o diversitate de produse, printre care se numara si vata minerala, material foarte util in izolarea suprafetelor de pe cladiri si nu numai. Descopera gama de produse de la Mesterul Manole si ai discount la urmatoarea comanda data pe site!

Care sunt principalele avantaje pe care le detine vata minerala?

Vata minerala este un produs ce se foloseste pentru izloarea suprafetelor, ce poate sa fie achizitionat la un pret avantajos si la o calitate premium doar de la Mesterul Manole. Fata de alti producatori, in magazinul nostru o sa gasesti un raport calitate – pret mult mai bun si o flexibilitate mai mare. In plus, calitatea se va pastra pentru o mai lunga perioada de timp si vei avea parte de o rezistenta mult mai mare.

In mod cert vei avea parte de rezultatele mult asteptate, o viata mai lunga si o rezistenta indelungata. Exista cativa pasi pe care trebuie sa ii respecti atunci cand incepi sa faci termoizolarea cu vata minerala. Aceasta este un material versatil, foarte eficient si care va fi intotdeauna pe placul clientului.

Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi cand vrei sa faci o izolare?

Acest material se evidentiaza fata de alte produse gratie caracteristicilor unice pe care le are, a designului simplist si a flexibilitatii din punct de vedere al dimensiunii. Astfel, atunci cand vrei sa faci un proiect cu vata minerala, trebuie sa respecti urmatorii pasi:

  1. Trebuie sa vezi daca exista o folie hidroizolatoare sub acoperis, aceasta avand rolul de a nu-i permite apei sa patrunda in interiorul acoperisului;
  2. Materialul izolator urmeaza sa fie taiat, iar specialistii recomanda sa existe o marja de eroare de aproximativ 5-6 cm pentru a se evita accidentele si pentru ca masurarea sa fie corecta;
  3. Urmeaza montarea efectiva, unde vei avea nevoie de niste grinzi de dimensiuni mici care urmeaza sa fie montati cu ajutorul materialului respectiv;
  4. Ultimul pas consta in montarea membranei impotriva vaporilor, aceasta avand recomandarea de a acoperi intreaga suprafata izolata.

Teoretic, exista 4 pasi pe care va trebui sa ii respecti pentru ca rezultatele sa fie conforme cu asteptarile pe care ti le-am impus. Ultimul pas consta in a te bucura de rezultatul final la care ai lucrat.

Informații de contact

Nume Companie

Mesteru Manole

Persoana de contact

Mesteru Manole

Telefon

0741238406

E-mail