Unul dintre cei mai vizibili operatori portuari din Constanta

operator portuar constanta operator portuar constanta

Socep este un operator portuar in Constanta cu cea mai mare vizibilitate si asta pentru ca se afla in acest domeniu de aproximativ 30 de ani, cu o continuitate si o crestere vizibila, dar mai ales cu investitii majore, atat pentru clienti, cat si pentru aprteneri, investitori si angajati. Scopul nostru si ceea ce ne indeamna sa folosim toate resursele necesare pentru a oferi servicii de cea mai buna calitate este acela de a deveni cel mai profitabil operator din Portul Constanta.


Socep presteaza servicii portuare Constanta, in cel mai mare port maritim din regiunea Europei de Sud-Est. Punem la dispozitia clientilor 2 terminale, atat pentru marfuri generale cat si pentru containere si ne desfasuram activitatea in 8 dane operative. Terminalul de containere isi desfasoara activitatea in Danele D51 și D52, cu o lungime totala de 470 m și o platforma asociata de aprox. 150.000 mp. Terminalul de Marfuri Generale este format din 6 Dane operative : D35, D36, D37, D41, D42 și D43, cu o lungime de 210 metri fiecare. Compania Socep ofera conexiuni optime atat pentru masini cat si pentru CFR, 5 linii pentru terminalul de containere si 7 linii pentru terminalul de marfuri generale.


Dorim, in 5 ani, sa devenim cel mai profitabil operator portuar din portul Constanța si, in acelasi timp, sa crestem calitatea serviciilor oferite clientilor nostri. Pentru o oferta de pret sau colaborare puteti trimite un email, ne puteti suna, sau poti veni la sediul nostru din Portul Constanta.